En ny innovation hjälper dig att skapa en avslappningsoas på bakgården

Nate Sexton (USA) - Intervju i Kirami FinVision® -sauna | European Open Frisbee Golf -tapahtuma

På bilden: Nate Sexton (USA) - Intervju i Kirami FinVision® -sauna

 

Kombinationen av teknik, design och komfort har genererat gårdsbastuupplevelser, som erbjuder lyx och avslappning i ett och samma paket. I den här artikeln bekantar vi oss med den fantastiska helheten Kirami FinVision® Annex, i vilken kombineras de bästa som finländskt hantverk har att erbjuda och modern komfort. Denna utomhusoas begränsas inte endast till en bastu, utan är en heltäckande plats för tidsfördriv och avslappning, som omfattar täckta terrasser, duschar, omklädningsrum samt ett varmt och ett kallt badkar, som tar gårdsbastuupplevelsen till en ny nivå. Helheten Annex kan anpassas efter varje användares personliga behov, oberoende av om du behöver mer terrass eller kanske egna omklädningsrum för damer och herrar. Kiramis nya helhet presenterades i sommar vid evenemanget European Open Frisbee Golf.

 

Kiramis nya helhet presenterades i sommar vid evenemanget European Open Frisbee Golf | Kirami utomhusbastur och moduler
Kiramis nya helhet presenterades i sommar vid evenemanget European Open Frisbee Golf.

 

Njut av varma bastubad i Kiramis utebastu | Finländsk gårdsbastu
Njut av varma bastubad i Kiramis utebastu. 

Kirami FinVision® -sauna: Ett nordiskt mästerverk

Hjärtat i denna utomhusoas utgörs onekligen av Kirami FinVision® -sauna. Den andas den nordiska designens elegans och smälter sömlöst in i den naturliga miljön. Den här utebastun är inte fin endast utvändigt, utan dess utrustning är också förstklassig.

 

Ångaggregatet Harvia Virta Combi: Integrationen av ångaggregatet

Harvia Virta Combi lyfter bastuupplevelsen till en ny nivå. Det erbjuder det bästa av båda världarna genom att kombinera den finländska bastuns traditionella, torra värme och ångbastuns lugnande ånga. Med noggrann temperaturreglering och ett användarvänligt användargränssnitt säkerställer det att varje bastubad blir precis så som du vill ha det.

 

Täckta terrasser, som också de är av nordisk design, utökar utrymmet för utomhusvistelser | Kirami gårdbastur
Täckta terrasser, som också de är av
nordisk design, utökar utrymmet för
utomhusvistelser.

 

Lyxig inredning

Bastun har inretts för att vara både inbjudande och praktisk. Den högklassiga användningen av trä, de ergonomiska sitsarna och den mjuka, stämningsfulla belysningen skapar en atmosfär som garanterar avslappning. De stora fönsterglasen erbjuder en förbindelse till världen utanför och ger dig möjlighet att njuta av naturen även inne i bastun.

 

Moduler som kan kombineras: Fullständig utomhusupplevelse

Denna gårdsbastuupplevelse urskiljs på dess detaljrikedom och införlivandet av viktiga komfortelement. Bekvämligheterna omfattar bland annat:

Täckta terrasser: Täckta terrasser, som också de är av nordisk design, utökar utrymmet för utomhusvistelser. Dessa mångsidiga områden erbjuder skugga och skydd från regn och vind. Oberoende av om du vill avnjuta en måltid, försjunka i en god bok eller bara insupa naturens skönhet är dessa terrasser till för allt det.

 

Kom ihåg att njuta av Kiramis uppfriskande utedusch innan du bastar och badar! | Kiramis utedusch
Kom ihåg att njuta av Kiramis
uppfriskande utedusch innan du
bastar och badar! 

Duschar och omklädningsrum: Duschutrymmet kan nu även anslutas till utebastun, vilket ger tillfälle till en omedelbar möjlighet att svalka sig. Införlivandet av duschar och omklädningsrum i närheten av bastun gör det även möjligt för familj och vänner att samlas utan att någon behöver köa till inomhusutrymmena.

 

Denna oas erbjuder ett varmt och ett kallt badtunna | Kirami badtunnor
Denna oas erbjuder ett varmt och
ett kallt badtunna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kall eller varm badtunna: Denna oas erbjuder ett varmt och ett kallt badtunna. Oberoende av om du eftersöker uppfriskande kyla eller lugnande värme i din badtunna, säkerställer detta tillägg att ditt utomhusutrymme blir precis som du önskar.

 

I Kirami FinVision® Annex kombineras traditionell finländsk bastukultur | Kirami gårdsbastur
I Kirami FinVision® Annex kombineras traditionell finländsk bastukultur.

 

När omständigheterna är de rätta, kan tidsfördriv utomhus tävla med komforten och lyxen inomhus. Denna omfattande utomhusoas, som består av bastun Kirami FinVision®, ångaggregatet Harvia Virta Combi, täckta terrasser, duschar, omklädningsrum och möjlighet till varm eller kall badtunna, är ett typexempel på detta. I Kirami FinVision® Annex kombineras traditionell finländsk bastukultur sömlöst med modern komfort och skapar på så sätt ett utrymme som inte bara är en reträtt, utan en upplevelse. Om du så vill slappna av, arbeta, vara värd för ett evenemang eller kombinera varmt och kallt av hälsoskäl, möjliggör denna gårdsbastuupplevelse allt det.

 

Kirami FinVision® -sauna har inretts för att vara både inbjudande och praktisk | Utebastur
Kirami FinVision® -sauna har inretts för att vara både inbjudande och praktisk. 

 

Tack Sauna från Finland för den fina artikeln och för att ni deltog i European Open Frisbee Golf.