Romantiska alla hjärtans dag hälsningar från Frankrike

Romantiska alla hjärtans dag hälsningar från Frankrike | Kirami

 

Alla hjärtans dag i Frankrike

Även om Alla hjärtans dag i Frankrike förändras mot en mer kommersiell riktning, firas
högtiden även på andra sätt, det är ju ändå frågan om ett land som är känt för sin romantiska
atmosfär.

Vanliga traditioner på alla hjärtans dag i Frankrike är en romantisk kväll på någon restaurang eller teater. I Paris är det exempelvis vanligt att njuta middagen på en flodkryssning, i skenet av det vackra Eiffel-tornets belysning i bakgrunden. Kvällen fortsätter sedan på jazzklubb eller med musikuppträdande av andra slag. De franska skämmer även bort sina partners med gåvor, såsom parfym, choklad, smycken och naturligtvis vackra blommor. 

Firandet har dock inget med den ekonomiska situationen att göra. Det viktigaste är att spendera tid med sin partner. Några skriver kärleksdikter som de berömda poeterna (Lamartine eller Chateaubriand). Men det är också vanligt att ta en promenad på kvällen i romantiska gränder.


Om man äger en Kirami-badtunna, är en romantisk kväll i det ångrika, varma badvattnet garanterat och man kan dela det minnesvärda ögonblicket med sin älskade.  Med Roasty-boss grillen kan du grilla en läcker alla hjärtans dag middag. Grillning på vintern kan också vara en romantisk upplevelse! Är du beredd för en oförglömlig kväll brevid den glödande elden och det varma vattnet.

 

Kirami önskar dig en mycket lycklig Alla hjärtans dag!

Med hjärtliga hälsningar,

Julien Chaigneau

 

Romantiska alla hjärtans dag hälsningar från Frankrike | Kirami
Romantiska alla hjärtans dag hälsningar från Frankrike. Kirami önskar dig en mycket lycklig Alla hjärtans dag!