Sanna Wikström och Valtteri Heiskanen, bakom kulisserna influencers av wellnessvarumärket Hidasta elämää (slow living), tillsammans med sina barn och deras räddningshund Maggie, njuter av Kiramis badtunna och natur. Den vackra stugplatsen ligger i Heinola, Finland, i Lusi, vid stranden av sjön Ala-Rääveli.
Etiketter
Kombinationen av teknik, design och komfort har genererat gårdsbastuupplevelser, som erbjuder lyx och avslappning i ett och samma paket. Bekanta dig med den fantastiska helheten Kirami FinVision® Annex, i vilken kombineras de bästa som finländskt hantverk har att erbjuda och modern komfort.
Enkel vattenhygien i Kiramis badtunna Med några goda råd blir det enkelt att hålla badvattnet rent. Läs mer på vår blogg!
Midsommaren är sommarens största högtid, som i norden firas med att bada, basta och njuta av naturens tillvaro. Läs mer om midsommarens traditioner.
Etiketter
Kirami-återförsäljaren FrankenSpa har installerat trädgårdsbastur och badtunnor på semesterhemmen på traumHaff vid Szczecin-lagunen på rekordtid. Ökat värde för alla!