Kirami-återförsäljaren FrankenSpa har installerat bastur och badtunnor på semesterhemmen på traumHaff vid Szczecin-lagunen på rekordtid. Ökat värde för alla!
Bastun är en viktig del av den finländska kulturen. Läs om bastutraditionens utveckling och om hur gemenskapen i bastun kan ge hopp i kristider.
AdventureSPA har vuxit stadigt sedan företaget startade som återförsäljare av Kiramis badtunnor 2011. Låt oss se hur de har det idag!

 

Z.E.N., Zone Espace Naturel, ligger i Hambach i Lorraine-distriktet i regionen Grand Est, och mer specifikt i distriktet Sarreguemines. Framför allt säljer företaget Kiramis finländska badtunnor och bastur.

Zone Espace Naturels ägare är Eric Gross, en skicklig entreprenör.

Emil Sjölund bor i Åbo och jobbar på Kiramis nya exportkontor där. ”Jag har känt familjen Rantanen en längre tid. På grund av den hektiska sommaren bad de mig att komma till fabriken för att tillverka badtunnor, och där har jag tillbringat många helger sedan dess. Det var ett roligt jobb och jag arbetar ännu på fabrikssidan om de behöver extra arbetskraft”, förklarar Emil.

Etiketter