Sjöman med fotbollsintresse på kontoret i Åbo

Emil Sjölund bor i Åbo och jobbar på Kiramis nya exportkontor där. ”Jag har känt familjen Rantanen en längre tid. På grund av den hektiska sommaren bad de mig att komma till fabriken för att tillverka badtunnor, och där har jag tillbringat många helger sedan dess. Det var ett roligt jobb och jag arbetar ännu på fabrikssidan om de behöver extra arbetskraft”, förklarar Emil.

Personal

Arja Saarikoski

Arja har som arbetsuppgift alla I export förekommande saker såsom framställa offerter, hålla kontakt med återförsäljare, ta hand om logistik.
Personal
Arja Saarikoski

Taina Hujo-Oittinen

Taina har som arbetsuppgifter exportförsäljning och marknadsföring samt planering av kampanjer.
Personal

Tillförlitlighet

Utan våra kunniga och aktiva medarbetare skulle vi aldrig ha blivit Europas största tillverkare av badtunnor. Medarbetarnas trivsel, ett bra och stimulerande arbetsklimat och långa anställningsförhållanden lägger grunden för vår verksamhet.
Personal
Tillförlitlighet

Företagsvärdinna

Pirjo kom till Kirami via Mika som visste att hon redan var pensionerad, men en pigg och hårt arbetande kvinna som har mycket att ge. Pirjo tog chansen omedelbart. Pirjo har en bred arbetsbeskrivning, hon fungerar effektivt där det behövs. Hennes huvudsakliga arbetsuppgifter är att hålla personalen nöjd, bjuda gäster på fika och ta hand om städning samt  utföra vissa trädgårdsarbeten. Pirjo arbetar nästan varje vardag på Kirami. Huvudsakligen början hon arbetsdagen med att koka kaffe och torka av borden. Pirjo ser till att de största skräpen är bortplockade på morgonen.
Personal