Julklappstips: Skapa en ännu bättre upplevelse

Tillbehör gör badet ännu mer njutningsfullt | Kirami

 

Med tillbehör kan du göra din egen badupplevelse ännu bättre eller glädja en annan passionerad badare.

 

Extra bekvämligheter för badstunden

När man badar bör man se till att få i sig tillräckligt med vätska. Med fasta dryckesställningar som matchar tunnan kan du ställa din dryck inom räckhåll. Om du vill ha drycken ännu närmare kan du välja en flytande dryckesställning, som håller drycken fräsch i tunnans varma vatten. Med en cooler av neopren håller du drycken kall. Våra stötsäkra Drinkit-stop och -champagneglas är lyxigare än engångsglas av plast och tryggare än glas.

Stämningsfull belysning kring tunnan får man med lyktor i trä. Utomhus bör man använda en batteridriven ljuskälla i lyktan.

Nackstöd som fästs vid tunnans kant gör det lättare att hitta en bekväm ställning i badet. Stöden finns i vitt, svart och brunt. Efter badet kan de enkelt tas bort så att de inte är i vägen för locket eller utsätts för alltför mycket solljus. Vid kallt väder kan badarna skydda sina huvuden med Tubhat-hattar, som finns i många skojiga varianter både med och utan horn.

 

Pimpa tunnan | Kundbild Instagram: anskuka | Kirami
Pimpa tunnan | Kundbild Instagram: anskuka | Kirami

Pimpa tunnan

Trappor sätter pricken över i:et och hjälper badarna att tryggt ta sig i och ur tunnan. För varje Kirami-tunna finns en trappa i lämplig modell och färg, antingen en rak bastrappa eller en som följer tunnans böjda former. Vi erbjuder trätrappor av gran, termovirke eller tuja samt trappor med aluminiumstomme och kompositöverdrag.

Skaffa gärna ett lock till badtunnan. Locket skyddar tunnan mellan användningstillfällena och påskyndar uppvärmningen av vattnet. Det skapar också extra trygghet i barnfamiljer. En flytande termometer i form av en guldfisk blir en rolig detalj i tunnan.

 

 

Lättare vedhuggning

Att hugga ved behöver inte vara tungt och svårt. Med Kindling Cracker klyver du veden tryggt och enkelt – så enkelt att till och med ett barn kan göra det. Allt du behöver förutom själva vedklyven i gjutjärn är till exempel en hammare, och snart har du en fin trave med lagom stora vedträn. Veden kan du sedan bära till kaminen med vår lätta och stiliga vedbärare i faner.

 

Grilla i alla väder

Det går utmärkt att grilla under hösten och vintern, bara man har rätt utrustning. Outstanding-produkterna håller för tuff användning och i alla väder. En öppen eld skapar en alldeles unik stämning under mörka och kalla kvällar.

 

Outstandig | Grilla i alla väder | Kirami
Grilla i alla väder | Kirami

 

 

Läs mer om Outstanding-produkterna

Här hittar du din närmaste återförsäljare

 

Underbar julförväntning | Kirami Julklappstips
Underbar jultid | Kirami