Nyhet för vinterns badstunder: En lysande badtunna skapar stämning i mörkret.

En lysande badtunna skapar stämning i mörkret | Kirami

 

Den belysta badtunnan skapar en mysig stämning inför badstunderna och lockar åt sig badarna
även vid de mörkaste kvällsstunderna. Den trygga, stämningfulla belysningen skapas med en kedja av LED-lampor som lyser mildt igenom innekaret.

För färger med den här märkningen fås som tilläggsutrustning LEDbelysning | Kirami
Symbolen som visas i katalogen för
LED-belysning

 

Kirami är ensam på marknaden med att presentera en LED-belysning på insidan av badtunnan. Denna tilläggsutrustning lyser upp nedre delen av badtunnan genom de halv-genomskinliga materialet.

– Denna funktion har varit ett önskemål redan länge på grund av Finlands mörka vintrar. Även runtom i Europa har man varit intresserad av att skapa stämning med belysning i badtunnorna. Belysningen ökar också tryggheten då man badar med barn. Led belysningsystemet är tillgängligt för de flesta av våra bubbelpooler.

 

Trygg, tilltalande belysning

LED-belysningen är genomförd som måttbeställning för Kirami-badtunnor. Lösningen är trygg eftersom belysningen är placerad mellan isoleringen samt inre skalet, och ingen komponent har möjlighet till kontakt med vattnet. Tack vare tunnans material behöver det inte göras några hål för att ljuset skulle komma igenom.

LED-laporna kan vara i bruk året runt och de framkallar ingen värme. Belysningen behöver 12 W elström som leds genom en lång sladd gjort för utomhusbruk. 

– Kuloren på innekarets plast ger färgen på belysningen. Allra bäst lyser belysningen igenom de ljusa färgerna.

 

En lysande badtunna skapar stämning i mörkret | Kirami
Kirami Oy - En lysande badtunna skapar stämning i mörkret.

 

Inhemsk kvalitet hela vägen

Belysningssystemet har förverkligats tillsammans med det inhemska företaget Finlight Group. Produkten byggs ihop i Finland.

 – Belysningenheten är av väldigt hög kvalitet, och fyller våra höga trygghetskrav. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och vi har fått positiv feedback av våra konsumenter.

 

Bläddra i vår senaste produktkatalog 

Bygg en dröm badtunna som matchar dina behov med hjäp av vår 3D - badtunna väljaren

Läs om vanliga frågor om tips om hur man badar på vintern