Den nya badtunnan Chill passar för det lilla gängets behov

Den nya badtunnan Chill passar för det lilla gängets behov | Kirami

 

Chill är ett perfekt val för gårdar med begränsat utrymme | Kirami
Chill är ett perfekt val för gårdar med
begränsat utrymme | Kirami

Den nya Chill – en enkel badtunna för mindre gäng

 

I och med den nya och kompakta badtunnan Chill utvidgas Kiramis sortiment. Den enkla badtunnan Chill är utvecklad för behoven hos mindre badgäng eller familjer. Den förmånliga Original Chill utmanar billiga, importerade badtunnor med sitt pris och sin kvalitet. Chill är ett perfekt val för gårdar med begränsat utrymme.

 

Kiramis badtunna Original Chill utvecklades för att svara mot den ökade efterfrågan på små och förmånliga badtunnor.

– I Kiramis sortiment finns det många stora badtunnor som lämpar sig väl för större familjer och grupper. På kundernas begäran introducerar vi nu även en kompaktare och mer förmånlig modell på marknaden. Chill är ett bra val när det behövs en enkel badtunna för två vuxna eller till exempel för en vuxen och två barn, säger Kiramis försäljningschef Kalle Pakkala.

 

Den enkla badtunnan Chill är utvecklad för behoven hos mindre badgäng eller familjer ​​​​ | Kirami
Den enkla badtunnan Chill är utvecklad för behoven hos mindre badgäng eller familjer ​​​​ | Kirami

 

Vacker, lätt och låg

Som namnet säger är Chill framtagen för avkoppling. Den låga utformningen på badtunnans inre kar möjliggör ett helt nytt sätt att koppla av på: den vilande sittpositionen är perfekt för lättjefulla stunder för vuxna. I en Chill kan barnen njuta av vilda vattenlekar. Chill rymmer endast 1 300 liter, så det går väldigt snabbt att fylla den med vatten.

Förutom storleken är även badtunnans utseende väl genomtänkt. Ytterskalet är av finländsk granpanel som behandlats med kolsvart bets och som håller sig snygg länge. Innersidans mjukt gråa färg är alltid tidlös, snygg och smälter vackert in i miljön.

Den kompakta Chill är även lätt och låg, så den kan enkelt bäras på plats genom en port eller dörröppning. Chill passar perfekt på gårdar och terrasser med lite utrymme. 

Trots det förmånliga priset representerar Chill Kiramis absoluta kvalitet, vilket innebär att det på samma sätt som till Kiramis övriga badtunnor, även till Chill finns tillbehör som ökar säkerheten och användarkomforten. Med hjälp av trappsteget som är framtaget för Chill-tunnan är det enkelt att kliva i den. Locket till Chill i sin tur skyddar vattnet mot skräp och ger extra säkerhet när badtunnan inte används. För avkopplande badstunder är det värt att skaffa bekväma, inhemska nackstöd och en flytande Tubbar 2-dryckeshållare.

 

Nya Chill - badtunna| Vacker, lätt och låg | Kirami
Nya Chill - badtunna| Vacker, lätt och låg | Kirami

 

Micu, en kamin speciellt framtagen för Chill

Micu - en kamin speciellt framtagen för Chill | Kirami
Micu - en kamin
speciellt framtagen för
Chill | Kirami

Badtunnan Chill levereras tillsammans med en Micu-kamin, som är framtagen just för Chill. Micu-kaminen är av samma höga kvalitet som Kiramis övriga kaminer – användarvänlig och nästan underhållsfri, men endast kompaktare till storleken. Det behövs ingen stor kamin för att värma upp vattnet i en Chill-badtunna, och det går åt mindre ved än till de övriga modellerna.

– Även i fortsättningen kommer vi att vara lyhörda för kundernas respons. Utifrån den kommer vi till exempel även att utveckla Chill-badtunnan, om det finns behov av utveckling, lovar Pakkala.

Mer information om produkten

.