Företagsvärdinna

Företags värdinna | Kirami personal presentation

 

En på alla fronter aktiv värdinna som utstrålar arbetsglädje

 

Företags värdinna | Kirami personal presentationPirjo kom till Kirami via Mika som visste att hon redan var pensionerad, men en pigg och hårt arbetande kvinna som har mycket att ge. Pirjo tog chansen omedelbart.

Pirjo har en bred arbetsbeskrivning, hon fungerar effektivt där det behövs. Hennes huvudsakliga arbetsuppgifter är att hålla personalen nöjd, bjuda gäster på fika och ta hand om städning samt  utföra vissa trädgårdsarbeten. Pirjo arbetar nästan varje vardag på Kirami. Huvudsakligen början hon arbetsdagen med att koka kaffe och torka av borden. Pirjo ser till att de största skräpen är bortplockade på morgonen. Under dagen städar hon flitigt där det behövs. Varje torsdag kommer hon tidigt till arbetet för att städa kontorspersonalens lokaler.

Företags värdinna | Kirami personal presentationPirjo behöver inte fundera länge när hon blir tillfrågad om vad hon anser är trevligt i arbetet. Arbetskamraterna! Hon undrar hur det är möjligt att så pass många trevliga, unga män kunnat hamna på samma arbetsplats. Hon är tacksam för att hon blivit så väl mottagen bland kollegorna och att de behandlar henne som en del av gruppen. Hon tycker om att arbetskamraterna pratar rakt ut om saker. Utöver de trevliga arbetskamrater uppskattar hon att varje arbetsdag är ett nytt kapitel.

Pirjo är mycket aktiv även utanför arbetet. Hon joggar, fyller korsord och läser. Att cykla och plocka bär i skogen är ytterligare hobbyn. Att plocka bär är även en social händelse, eftersom det alltid finns någon som vill följa med. Varje gång någon behöver en frivillig volontärarbetare är Pirjo på plats. Utöver att hon arbetar på Kirami gör hon andra jobb så som att skotta snö om vintrarna.

Etiketter