Ingen badtunna utan bastu – det unika jubileumspaketet innehåller en specialbadtunna och FinVision -sauna

Ingen badtunna utan bastu | det unika jubileumspaketet innehåller en specialbadtunna och FinVision -sauna

 

Kiramis högklassiga produkter har erbjudit våra kunder vardagslyx i redan tjugo års tid. Till ära av dessa tjugo år ska Kirami nu utöka produktionen av bastur. Men badtunnorna har dock inte glömts bort, för vad passar väl bättre ihop än en äkta bastu tillverkad i Finland och en badtunna i samma serie? Jubileumsåret till ära kan kunder nu beställa den unika bastun FinVision och en tillhörande badtunna i ett totalpaket. 

 

Jubileumsåret till ära kan kunder nu beställa den unika bastun FinVision och en tillhörande badtunna i ett totalpaket | Kirami
Jubileumsåret till ära kan kunder nu beställa den unika bastun FinVision och en tillhörande badtunna i ett totalpaket. 

 

Kiramis filosofi har alltid omfattat en fullständig badupplevelse och till ära av vår tjugo år långa strävan vill vi nu erbjuda våra kunder ett ännu mer komplett paket: Bastun FinVision och en specialbadtunna, vars yttre beklädnad passar fullkomligt ihop med bastun, berättar Konsta Katajisto, ansvarig för bastuförsäljningen hos Kirami.

Bastun och badtunnan går, som bekant, hand i hand och är ett naturligt totalpaket. 

– Bastubad i sig är en upplevelse, som kröns av ett bad i badtunnan. Många upplever att de tillsammans är ett ypperligt sätt att slappna av och tillbringa tid på. I den finska bastun lugnar man ned sig i stillhet och njuter av det mjuka fräsandet från aggregatet. I badtunnan sänker sig lugnet till tonerna av naturen. Ett mer finskt sätt att tillbringa tid finns nog inte, säger Konsta. 

– Med hänsyn till de gamla traditionerna skapade vi bastun Kirami FinVision, som har allt det där som gör bastun magisk. Bastun FinVision erbjuder bokstavligen nya visioner om bastubadande.

 

Bastun och badtunnan går, som bekant, hand i hand och är ett naturligt totalpaket | Kirami - Warmer feelings.
Bastun och badtunnan går, som bekant, hand i hand och är ett naturligt totalpaket.

 

Finskt hantverk från början till slut

Den finska bastun är så unik, att den till och med har upptagits på Unescos lista över immateriellt kulturarv. 

– Den finska bastuns popularitet är på uppgång i hela världen. Upptagningen på Unescos lista främjar kännedomen om den finska bastukulturen. Vi tror att detta kommer att leda till att bastun blir ännu mer känd i fler avkrokar i världen, säger Taina Hujo-Oittinen, ansvarig för exporten till Tyskland hos Kirami.

 

Kiramis bastur är märkta med Nyckelflaggan | Kirami FinVision -sauna
Kiramis bastur är märkta med Nyckelflaggan.

 

Kiramis bastur är märkta med Nyckelflaggan. 

– Våra bastur planeras och tillverkas från början till slut i Finland, på Kiramis egen fabrik. Vi gynnar inhemska tillverkningsmaterial och strävar efter att skaffa råvarorna från finländska varuleverantörer.

– Bastun Kirami FinVision är en av få bastur som levereras färdigmonterad och ytbehandlad till kunden. Vår bastu är utomordentligt välisolerad, vilket garanterar en energieffektiv uppvärmning. Bastuns fasad är modern och rustik, vilket gör att produkten passar in i många olika miljöer, allt från klippiga stränder till gårdsområden i städer, berättar Taina.

 

Våra bastur planeras och tillverkas från början till slut i Finland, på Kiramis egen fabrik | Kirami FinVision -sauna
Våra bastur planeras och tillverkas från början till slut i Finland, på Kiramis egen fabrik.

 

Basturna har potential

Produktionen av basturna har kommit igång bra.

– Vi tog avstamp i en bastumodell och har utvecklat mycket nytt. Vi har nyheter gällande såväl detaljer som hela produktutbudet på kommande inom en snar framtid, då vi tredubblar lokalerna för vår bastutillverkning. 

– Vi ser en enorm potential i basturna. I tillverkningen, försäljningen och marknadsföringen av produkterna kan vi utnyttja vår 20 år långa erfarenhet av wellnessbranschen. Basturna är en naturlig landvinning för en finsk tillverkare av badtunnor, konstaterar Taina.

 

 

Intresse för bastu i världen

– Våra bastur har tagits särskilt väl emot i Centraleuropa och i synnerhet i Tyskland. Produktens unika utseende attraherar kunder som inte är ute efter den allra mest traditionella lösningen. Våra korta leveranstider har gjort intryck på våra kunder och detta kommer att vara ett av våra trumfkort inom försäljningen i sommar, berättar Taina. 

Arbetsbilden för Konsta, som ansvarar för bastuförsäljningen i Finland, omfattar utarbetning och utveckling av försäljningsmaterialet. 

– Jag har ett intensivt samarbete med såväl bastutillverkningen som exportförsäljningsteamet. På det här sättet får jag också den bästa helhetsbilden av processen. Jag har jobbat hos Kirami nu i ett år och inspirationen att utveckla olika badprodukter har bara ökat. 

– Kiramis fördel är ett mycket bra och välfungerande nätverk av återförsäljare, med vars hjälp vi har lyckats öka försäljningen av våra badtunnor. I fortsättningen kommer också våra bastur att komma ut till omfattande försäljning via våra återförsäljare. 

 

 

Kolla in Kirami FinVision - sauna bastubroschyren

Se vanliga frågor och svar av FinVision -sauna

Läs mer om Kiramis produkter i webshop 

Läs mer om en snickare som följer med vågen av bastutrender

 

Kiramis bastur är märkta med Nyckelflaggan | Vill du veta mer om FinVision -sauna? | Våra säljare berättar gärna mer :)
Vill du veta mer om FinVision -sauna? Våra säljare berättar gärna mer :)

 

 

Kirami Ab Sverige Kontaktinformation:


Eric Wennerholm
epost: eric.wennerholm@kirami.se
epost: info@kirami.se
Tfn: +46 770 17 50 55