Hur hittar du den passliga badbaljan just för dig?

Hur hittar du den passliga badbaljan just för dig? | Kirami

 

Då man funderar på de olika alternativen bör man ta vissa praktiska saker i beaktande. Kommer baljan hem, eller till stugan, och vem kommer att använda den. Resten är mera en smaksak vilken Kirami badtunna man ska välja.

 

En badtunna på hemgården

På gården hemma är badtunnan oftare i bruk, välj därför en effektiv kamin, så får du baljan snabbare uppvärmd. Sätt även fokus på att baljan är lättskött. Panelmaterial på utsidan behöver inte oljas. Filtreringssystemet och kemikalierna säkrar att vattnet inte behöver bytas ofta.

 

Hur hittar du den passliga badbaljan just för dig? | Kirami
Kirami Oy- Warmer feelings - Kirami Family badtunna på hemgården

 

En badtunna på stugan

Det är sällan man har bråttom på stugan och därför har man tid att värma baljan i lugn o ro. Därmed behöver inte kaminen vara lika effektiv. Ifall vattnet kommer rakt från havet eller sjön, bör den bytas med jämna mellanrum, redan efter några badgånger. Därför är inte ett filtreringssystem lika nödvändigt.

Med kemikalier håller man vattnet rent i längre tid. Det finns två olika slag av kemikalier; syre-, och klorbaserade. Syrebaserade kemikalierna är mildare och är ett bra val för barnfamiljer. De klorbaserade kemikalierna är effektivare men kräver en viss noggrannhet. Fråga din lokala återförsäljare för mer information.


Till stugan vill man ofta hitta något ekologiskt och naturligt. En balja med utsidan av trä är därför ett bra alternativ för en som älskar att bada på stugan.

 

En Kirami badtunna på stugan. | Warmer feelings
Kirami Oy - Warmer feelings - En Kirami badtunna på stugan.

 

Mängden badare avgör mycket

En enkel minnesregel är att, en stor familj behöver även en stor badbalja, medan barnfamiljer eller äldre människor bör lägga fokus på säkerheten. Ett bra alternativ för barnfamiljer och personer med funktionshinder är Kirami Family - badtunnan, som kommer med en inbyggd trappa på insidan.

 

Utseende, tillbehör, ursprung?

När du väljer en Kirami badbalja bland våra återförsäljare garanterar vi att du väljer ett alternativ med hög kvalite och du får hjälp vid behov även i fortsättningen. Kirami Badtunnor är gjorda för att hålla. Våra produkter är tillverkade i Finland, och består ändast av material av hög kvalitet.

Du kan få din egen Kirami - badtunna att se ut precis hur du vill. Välj bland de flera alternativen av material, färg eller belysning, vare sig det frågan om utsidan eller insidan av baljan. Ta en närmare blick på våra tillbehör.

 

Kirami produkter är tillverkade i Finland | Kirami
Kirami Oy - Kirami produkter är tillverkade i Finland, och består ändast av material av hög kvalitet.

 

Testa hur en badbalja skulle se ut på din gård

Kirami har publicerat ett planeringsprogram för badbaljor där du kan testa dig på olika färg-, material-, och tillbehörsalternativ. Välj vilken balja du vill ha, och bygg upp den kombination du tycker är bäst. Välj mellan flera alternativ av färger, material, och kamin.

Ta en bild på den plats du önskar att din balja skulle placeras. Justera sedan baljan i rätta måttenheter med hjälp av applikationen. Testa dig fram på olika alternativ för att komma fram till det bästa resultatet. Vilken modell passar best i din gård?Ladda 3D-applikationen till din mobiltelefon

 

Hur väljer du en balja som passar dig bäst? | Kirami
Kirami Oy - Hur väljer du en balja som passar dig bäst?

 


Kolla videon hur man installerar en badtunnan

 

Kolla videon hur man installerar en badtunnan | Kirami
Kolla videon hur man installerar en badtunnan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hälsningar,

Kalle Pakkala

Salesmanager