Paragraafin teksti

I Kiramis sortiment finns högkvalitativa badtunnor för olika ändamål och i olika storleksklasser. Det finns även flera alternativ för ytmaterial och karets färger. Syftet med de många olika modellerna är att uppfylla den stora kundkretsens mycket varierande behov. Vi har badtunnor för olika behov: en badtunna för avkoppling på gården till egnahemshus, för ett mindre gäng eller en familj, eller en lämplig badtunna för ett större kompisgäng på stugans terrass. Och allt där emellan. Om du söker en badtunna till stugan, en badtunna som du kan fälla in i terrassen där hemma eller på något helt annat ställe, hittar du garanterat just en sådan badtunna som lämpar sig för ditt ändamål och uppfyller dina önskemål i Kiramis sortiment.

En badtunna med munstycken för vattenterapi eller en med belysning?

Det har vi! Utöver storlek och ytmaterial kan du välja många olika slags tilläggsegenskaper och -utrustning till din Kirami-badtunna. Om du vill göra dina badstunder ännu lyxigare och njutningsfullare än vanligt kanske du är intresserad av en badtunna med munstycken för vattenterapi. Kirami har nämligen modeller som också har sådana. En badtunna med munstycken för vattenterapi gör det möjligt att koppla av ännu mer och njuta av badet i fulla drag.

Det är mycket populärt att utrusta Kiramis badtunnor med snygga LED-lampor. En badtunna med belysning är helt enkelt magisk när kvällarna blir mörkare. De snygga och säkert installerade lamporna skapar en fantastisk stämning och gör badet ännu behagligare. Tillbehör som ökar komforten och även säkerheten är bland andra lock, trappor och dryckeshållare samt lyxiga badtextilier och andra högkvalitativa tillbehör. Kiramis badtunnor och tillbehör iakttar säkerhetsstandarderna för branschen till punkt och pricka.

Hur värmer man upp badtunnan?

Våra effektiva och hållbara kaminer med tidlös design avsedda för att värma upp badtunnorna är tillverkade av högklassig värmeledande marinaluminium. När du använder torr ved och rätt uppvärmningsteknik värmer du snabbt upp badvattnet med Kiramis effektiva kaminer. Vid uppvärmning är den bästa och mest kostnadseffektiva veden torra, kluvna björkklabbar, men för uppvärmning duger även andra träslag.

För uppvärmningen kan även en hybridmodell väljas, där de bästa egenskaperna hos en vedeldad och en eluppvärmd badtunna kombineras. Eluppvärmning är enkel, medan veduppvärmning är en förmånlig och effektiv uppvärmningsmetod. När du till exempel kommer till stugan kan du snabbt värma badtunnans vatten med ved och efter det upprätthålla temperaturen med el under de följande dagarna.

Är det enkelt att skaffa en badtunna?

Det är enkelt att köpa en badtunna från Kirami, och också installationen är enkel. När badtunnan levereras medföljer i regel alla tillbehör i förpackningen. Som underlag för badtunnan lämpar sig ett jämnt underlag som kan bära karets fulla vikt och som kan exempelvis jämnas ut med stenkross, gjutas i betong eller beläggas med plattor. På en färdig grund tar installationen uppskattningsvis en timme. Badtunnan levereras färdigt monterad, men kaminen och skorstenen är omonterade. För att kunna börja använda badtunnan behöver du endast montera kaminen, skorstenen och utloppsventilen. För underhållet av badtunnan har Kirami ett komplett sortiment både för renhållningen av badtunnan och för god vattenhygien.