Annex Family M

Yttre färg
Inre färg
Hitta närmaste återförsäljare

I Family-badtunnan har vi beaktat såväl barns och äldrepersoners som rörelsehindrades specialbehov. Utöver det praktiska har vi också satsat på säkerheten allt mer. Tackvare bänken är vattenhöjden angenämare och mer avslappnad även för barn och kortvuxna badare. Man kan vila ryggen på de speciellt utformade kanterna på bänken. Bänkens design är idealisk för att kliva in och ut ur badtunnan.

Som uppvärmare används en effektiv, svart Cube-kamin i en tidlös form. Den värmer även större badtunnor på kort tid. Kaminen är tillverkad i högklassig, värmeledande marinaluminium.

Den eleganta ytterpanelen är tillverkad av värmebehandlad barrträd. Värmebehandlingen förbättrar träets resistens mot röta och minskar krympning och svällning av träet när det är fuktigt. Den stiliga djupsvarta ytbehandlade av termoträet är slitstark och färgen skyddar samt träet från smuts och UV-strålning. Lättskötta och återvinningsbara panelen används också i Kirami FinVision® Nordic misty-moduler. Badtunnan och bastun ser klockrena ut tillsammans tack vare deras matchande ytterpanel. Innerkarets sammetslena, ljusgråa färg är nyanserad med flake-effekt. Innerkarets gråmelerad tidslös färg passar i alla miljöer och är extra förlåtande med brunns eller sjövatten.

Tunnans diameter är 170 cm, vattenvolym 1370 liter och den lämpar sig för 3-5 personer. Badtunnans torrvikt är 143 kg, CUBE-kaminens bruttoeffekt är 40 kw och nettoeffekten som överförs till vattnet är 29 kw.

Made in Finland
Produktkod
3854
nytt Annex
När du använder Kiramis bilder måste du antingen:
✓ Inkludera Kirami-logotypen i bilden: länk till Kiramis logo PNG-fil
✓ Nämna produktnamnet och Kirami på ett synligt sätt
✓ Inkludera några hashtaggen #kirami
För färger med den här märkningen fås som tilläggsutrustning LEDbelysning.
Antal personer
3-5
Vattenkapacitet
1370
Yttre diameter
170
Höjd
110
Djup
91
Produktlängd
236
Produktbredd
170
Produkthöjd
260
Vikt
143
Förpacknings längd
169
Förpacknings bredd
169
Förpacknings höjd
123

Videos

Kom ihåg tillbehör

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.