Legroom led coronas

Hitta närmaste återförsäljare

I takt med att kvällarna blir mörkare tänds belysningen och stämningen höjs. LED-belysningen som finns tillgänglig för Kiramis genomskinliga kar gör badstunden rent av magisk. Denna tilläggsutrustning lyser upp nedre delen av badtunnan genom de halv-genomskinliga materialet. Lösningen är trygg eftersom belysningen är placerad mellan isoleringen samt inre skalet, och ingen komponent har möjlighet till kontakt med vattnet. Tack vare tunnans material behöver det inte göras några hål för att ljuset skulle komma igenom. LED-belysningen är av finländsk produktion. Färdigmonterad i fabriken om du köper belysningen med badtunnan.

LED-belysning för de genomskinliga karen i Kiramis M-badtunnor.

Made in Finland
Produktkod
LED-FL01
EAN Code
6430036754846
När du använder Kiramis bilder måste du antingen:
✓ Inkludera Kirami-logotypen i bilden: länk till Kiramis logo PNG-fil
✓ Nämna produktnamnet och Kirami på ett synligt sätt
✓ Inkludera några hashtaggen #kirami
Vikt
1.14

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.