Premium Twinny L

Yttre färg
Inre färg
Hitta närmaste återförsäljare

Kirami Premium Twinny – en badtunna med två badkar som revolutionerar badandet

Kirami Premium Twinny är Kiramis senaste innovation för badtunnor.

Twinny är en badtunna som ger dig nya sätt att njuta av att bada. Den är en utrymmesbesparande badtunna som använder en liten mängd vatten.

Varma och kalla bad behändigt i samma badtunna

Twinny är en badtunna med två badkar som möjliggör separata varma och kalla bad i kompakt form. Du kan välja om du vill bada i ett kallt, varmt eller hett bad. Du kan flytta dig enkelt och hygieniskt från ett badkar till ett annat, eftersom de finns i samma badtunna. Twinny gör behandlingen med varma och kalla bad enkel och njutningsfull.

Badtunnan med två badkar är inte bara mångsidig, utan också elegant

Badtunnan är utformad för att passa många olika användningsändamål och miljöer. Den är ett idealiskt val för såväl tjänsteleverantörer som fysioterapeuter, rehabiliteringsinrättningar, idrottsföreningar och hemmaanvändare. Du kan placera Twinny-badtunnan på din gård, terrass eller till och med vid stugan och njuta av avkopplande badstunder.

Beställ Kirami Premium Twinny nu och upplev en ny dimension av badande!

Badtunnan värms upp med Kiramis två Dual elvärmare. Varje badkar har en egen värmare. Värmarna är effektiva och lätta att använda, och värmer upp vattnet i badtunnan på cirka ett dygn. Luftvärmepumpen är en snygg helhet som består av en nedkylnings- och uppvärmningsfunktion, en cirkulationspump, ett filter och en manöverpanel. Anordningens totala effekt är cirka 5 kW. Filtret fungerar alltid när anordningen är påslagen. Den ungefärliga uppvärmnings- eller nedkylningstiden är cirka 1 °C/timme för kar av M-storlek och 2–3 °C/timme för mindre kar. Den nettoeffekt som luftvärmepumpen överför till vattnet är som högst 5 kW.

Som ytterpanel är den värmebehandlade tallen ett inhemskt alternativ till mörka importerade träslag. Det värmebehandlade träet i den varma bruna färgen är i hög kvalitet och håller sin form. Innerkarets sammetslena, ljusgråa färg är nyanserad med flake-effekt. Innerkarets gråmelerad tidslös färg passar i alla miljöer och är extra förlåtande med brunns eller sjövatten.

Tunnans diameter är 200 cm, vattenvolym 1230 liter och den lämpar sig för 2-4 personer. Badtunnans torrvikt är 142 kg, 1xDual-kaminens bruttoeffekt är 5 kw och nettoeffekten som överförs till vattnet är 5 kw.

Keyflag
Produktkod
4294
nytt
När du använder Kiramis bilder måste du antingen:
✓ Inkludera Kirami-logotypen i bilden: länk till Kiramis logo PNG-fil
✓ Nämna produktnamnet och Kirami på ett synligt sätt
✓ Inkludera några hashtaggen #kirami
För färger med den här märkningen fås som tilläggsutrustning LEDbelysning.
Antal personer
2-4
Fyllningsvolym
1000
Vattenkapacitet
1230
Yttre diameter
200
Produktlängd
400
Produktbredd
200
Produkthöjd
100
Vikt
142
Förpacknings längd
200
Förpacknings bredd
200
Förpacknings höjd
123

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.