Premium Breezy M Dual

Yttre färg
Inre färg
Hitta närmaste återförsäljare

Breezy i produktserien Original är en badtunna med platsinsats med melerad och förlåtande färgalternativ som kan fulländas med en fantastisk golvbelysning som ger ett bländfritt behagligt jämt sken nerifrån runt hela golvet. Ger en magisk effekt kvällstid med svävande vattenångor. Denna tidlösa modell passar in i de flesta miljöer utan tvekan ett säkert val. Ett nytt alternativ till ytbeklädnad är en metallbeläggning som gör tunnans yta helt underhållsfri. Breezy M är tillräcklig stor för en hel familj eller för en sammankomst för ett kompisgäng.

Luftvärmepumpen är en snygg helhet som består av en nedkylnings- och en uppvärmningsfunktion, en cirkulationspump, ett filter och en manöverpanel. Anordningens totala effekt är cirka 5 kW. Filtret fungerar alltid när anordningen är påslagen. Den ungefärliga uppvärmnings- eller nedkylningstiden är cirka 2 °C/timme för kar av M-storlek och 4–5 °C/timme för mindre kar. Den nettoeffekt som luftvärmepumpen överför till vattnet är som högst 5 kW.

Som ytterpanel är den värmebehandlade tallen ett inhemskt alternativ till mörka importerade träslag. Det värmebehandlade träet i den varma bruna färgen är i hög kvalitet och håller sin form. Innerkarets sammetslena, ljusgråa färg är nyanserad med flake-effekt. Innerkarets gråmelerad tidslös färg passar i alla miljöer och är extra förlåtande med brunns eller sjövatten.

Tunnans diameter är 170 cm, vattenvolym 1540 liter och den lämpar sig för 4-6 personer. Badtunnans torrvikt är 138 kg, Dual-kaminens bruttoeffekt är 5 kw och nettoeffekten som överförs till vattnet är 5 kw.

Keyflag
Produktkod
4026
nytt
När du använder Kiramis bilder måste du antingen:
✓ Inkludera Kirami-logotypen i bilden: länk till Kiramis logo PNG-fil
✓ Nämna produktnamnet och Kirami på ett synligt sätt
✓ Inkludera några hashtaggen #kirami
För färger med den här märkningen fås som tilläggsutrustning LEDbelysning.
Antal personer
4-6
Fyllningsvolym
1060
Vattenkapacitet
1540
Yttre diameter
170
Höjd
110
Djup
91
Produktlängd
310
Produktbredd
170
Produkthöjd
110
Vikt
138
Förpacknings längd
170
Förpacknings bredd
170
Förpacknings höjd
123

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.