Original Breezy M

Original Breezy M

Käytössä
Yttre färg
Inre färg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/OBGST1900CULTSI-DW__6430036755126__ayt99afk__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/OBGST1900CULTSI-DW__6430036755126__ndnswm9q__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/blys5jb3__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/z1a5bfh9__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/nfvse10n__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3dihi0sy__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/rswjcinj__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/vg2onn46__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/50206wry__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3ffmyt5j__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/4lqalihm__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/367vw7nr__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/pfpalrk1__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/piwqbn5n__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/slqaeznx__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/ruymudfu__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/5o04cz28__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/w6lrs107__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/osb5r3p3__full.jpg

Breezy i produktserien Original är en badtunna med platsinsats med melerad och förlåtande färgalternativ som kan fulländas med en fantastisk golvbelysning som ger ett bländfritt behagligt jämt sken nerifrån runt hela golvet. Ger en magisk effekt kvällstid med svävande vattenångor. Denna tidlösa modell passar in i de flesta miljöer utan tvekan ett säkert val. Ett nytt alternativ till ytbeklädnad är en metallbeläggning som gör tunnans yta helt underhållsfri. Breezy M är tillräcklig stor för en hel familj eller för en sammankomst för ett kompisgäng.

Som uppvärmare används en utvändig, grå Cult-si-kamin som passar små badtunnor. Kaminen är tillverkad i högklassig, värmeledande marinaluminium.

Som ytterpanel har en finsk granpanel, betsad i nötaktig mörkbrun färg använts. Granpanelen behåller sitt utseende länge. Innerkarets sammetslena, ljusgråa färg är nyanserad med flake-effekt. Innerkarets gråmelerad tidslös färg passar i alla miljöer och är extra förlåtande med brunns eller sjövatten.

Tunnans diameter är 170 cm, vattenvolym 1540 liter och den lämpar sig för 4-6 personer. Badtunnans torrvikt är 142 kg, CULT-si-kaminens bruttoeffekt är 36 kw och nettoeffekten som överförs till vattnet är 22 kw.

FI
Produktkod
OBGST1900CULTSI-DW
EAN Code
6430036755126
0

Mått

Manualer och filer

Teknisk information

Antal personer
4-6
Fyllningsvolym
1060
Vattenkapacitet
1540
Yttre diameter
170
Höjd
110
Djup
91
Produktlängd
258
Produktbredd
170
Produkthöjd
210
Vikt
142
Förpacknings längd
170
Förpacknings bredd
170
Förpacknings höjd
123
Det är viktigt att placera karet på ett jämnt underlag som håller tyngden av ett vattenfyllt kar. Underlaget kan antingen jämnas ut med krossten eller så kan man gjuta en grund i betong. Badtunnor med EPS-botten ska ha ett jämnt underlag och dessa badtunnor kan inte placeras på regler. Vid väljandet av plats för badtunnan är det även viktigt att tänka på var det går att tömma vattnet och om det behövs kan man leda bort vattnet med en slang. Vattnets tömningsventil finns på den motsatta sidan till kaminen och en slang med innermått 38mm passar till ventilen. Det är också viktigt att ta hänsyn till brandsäkerheten. Kaminens rökrör ska alltid placeras tillräckligt långt ifrån brännbara material och det är viktigt att se till att avståndet till dessa material är tillräckligt långt både lateralt och vertikalt sett. I vinterbruk är det viktigt att tänka på att vattnet i badtunnan inte får frysa. Under kyliga vinterdagar ska man därför antingen tömma badtunnan helt eller se till att uppehålla en tillräcklig värme i vattnet i tunnan. Det är även av betydelse att se till att tömningsventilen är halvt öppen, så att allt vatten som hamnar i badtunnan kan rinna ut. Genom att följa dessa instruktioner kan man undvika att rören och ventilen i tunnan fryser. De viktigaste riktlinjerna har med tunnans vattenmängd och med antändningen i kaminen att göra. Man får aldrig tända eld i kaminen då karet är tomt eller halvtomt. Man får inte heller tömma vattnet i badtunnan innan elden och glöden i kaminen helt slocknat. Minimum mängd vatten i tunnan finns märkt på kaminen och i bruksanvisningen. För att hålla badtunnan ren är det viktigt att ha ett lock på som finns att köpa i olika varianter beroende på tunnans modell. Det är även viktigt att tvätta och torka karet regelbundet och för att tvätta badtunnan kan man t.ex. använda sig av Kirami Biotvättmedel. Kirami säljer även olika produkter med vilka man kan ta hand om vattenhygienen. Vid användandet av dessa medel ska pH-värdet hållas inom givna gränser dvs. 7,0-7,6.

Kom ihåg tillbehör

ABS lock, 170 cm för helrunda badtunnor
Legroom Led Corona M
Stepin Trappa, Svartbetsad
Dryckeshållare, med 6 platser Coal Black
Avtappningsslang 10 m rulle
Skimmer håv med teleskopskaft