Original Tiny

Yttre färg
Inre färg
Hitta närmaste återförsäljare

Den ovala formen på badtunnan Tiny i serien Original har förnyats och gjorts mer strömlinjeformad. Även sittställningen har förbättrats. Denna smäckra badtunna med två utformade sitsar har ett inre kar av plast, är lätt att underhålla och lämpar sig bäst för en eller två personer. Den lätta vikten och kompakta storleken gör badtunnan enkel att montera på såväl små gårdar som terrasser. Tack vare Tinys snabba uppvärmning och lilla vattenvolym kan även jäktade vardagskvällar bli en ren lyx. Säker LED-belysning, som installeras färdigt på fabriken, är tillgänglig som tilläggsutrustning till karet. Belysningen framhäver karets färg och skapar en magisk stämning under badstunder i skymningen.

Den nya badtunnemodellen togs i bruk i början av mars 2022.

Som uppvärmare används en utvändig, grå Cult-si-kamin som passar små badtunnor. Kaminen är tillverkad i högklassig, värmeledande marinaluminium.

Som ytterpanel är den värmebehandlade tallen ett inhemskt alternativ till mörka importerade träslag. Det värmebehandlade träet i den varma bruna färgen är i hög kvalitet och håller sin form. Innerkarets sammetslena, ljusgråa färg är nyanserad med flake-effekt. Innerkarets gråmelerad tidslös färg passar i alla miljöer och är extra förlåtande med brunns eller sjövatten.

Tunnans diameter är 170 cm, vattenvolym 615 liter och den lämpar sig för 1-2 personer. Badtunnans torrvikt är 92 kg, CULT-si-kaminens bruttoeffekt är 36 kw och nettoeffekten som överförs till vattnet är 22 kw.

Made in Finland
Produktkod
3508
EAN Code
6430036755676
nytt
När du använder Kiramis bilder måste du antingen:
✓ Inkludera Kirami-logotypen i bilden: länk till Kiramis logo PNG-fil
✓ Nämna produktnamnet och Kirami på ett synligt sätt
✓ Inkludera några hashtaggen #kirami
För färger med den här märkningen fås som tilläggsutrustning LEDbelysning.
Antal personer
1-2
Fyllningsvolym
500
Vattenkapacitet
615
Yttre diameter
170
Höjd
98
Djup
83
Produktlängd
162,5
Produktbredd
170
Produkthöjd
210
Vikt
92
Förpacknings längd
171
Förpacknings bredd
80
Förpacknings höjd
113

Videos

Kom ihåg tillbehör

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.