Annex Family L

Yttre färg
Inre färg
Hitta närmaste återförsäljare
Family-badtunnan utformades för att ta hänsyn till hela familjens behov, oberoende ålder och fysiskt skick. Som en del av badtunnans design finns en inbyggd bänk som kan användas för att svalka sig och barn kan sitta på den lättare. Man kan vila ryggen och armarna på de speciellt utformade kanterna på bänken. Bänkens design är idealisk för att kliva in och ut ur badtunnan. Den praktiska och lättillgängliga bänken förbättrar också säkerheten. Family är en badbalja som skapats utifrån kundernas önskemål. Family L anpassar sig, för sin storlek, en större grupp badare.

Som uppvärmare används en stor och mycket effektiv, rund och bronsfärgad Cube-kamin i en tidlös form. Den värmer även större badtunnor på kort tid. Kaminen är tillverkad i högklassig, värmeledande marinaluminium.

Den eleganta ytterpanelen är tillverkad av värmebehandlad barrträd. Värmebehandlingen förbättrar träets resistens mot röta och minskar krympning och svällning av träet när det är fuktigt. Den stiliga djupsvarta ytbehandlade av termoträet är slitstark och färgen skyddar samt träet från smuts och UV-strålning. Lättskötta och återvinningsbara panelen används också i Kirami FinVision® Nordic misty-moduler. Badtunnan och bastun ser klockrena ut tillsammans tack vare deras matchande ytterpanel. Innerkarets sammetslena, ljusgråa färg är nyanserad med flake-effekt. Innerkarets gråmelerad tidslös färg passar i alla miljöer och är extra förlåtande med brunns eller sjövatten.

Tunnans diameter är 200 cm, vattenvolym 1930 liter och den lämpar sig för 6-8 personer. Badtunnans torrvikt är 177 kg, TUBE-ALU-kaminens bruttoeffekt är 60 kw och nettoeffekten som överförs till vattnet är 42 kw.

Made in Finland
Produktkod
3855
nytt Annex
När du använder Kiramis bilder måste du antingen:
✓ Inkludera Kirami-logotypen i bilden: länk till Kiramis logo PNG-fil
✓ Nämna produktnamnet och Kirami på ett synligt sätt
✓ Inkludera några hashtaggen #kirami
För färger med den här märkningen fås som tilläggsutrustning LEDbelysning.
Antal personer
6-8
Vattenkapacitet
1930
Yttre diameter
200
Höjd
110
Djup
91
Produktlängd
284
Produktbredd
200
Produkthöjd
276
Vikt
177
Förpacknings längd
200
Förpacknings bredd
200
Förpacknings höjd
123

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.