The Log Company säljer badtunnor i nordöstra Storbritannien

The Log Company säljer badtunnor i nordöstra Storbritannien | Kirami

The Log Company: Varmare känslor, kvalitetsved och Kiramis badtunnor i nordöstra England

 

The Log Company är en Kiramiåterförsäljare i Storbritannien. Vi bad Mark Smith, en av ägarna, att berätta mer om företaget.

The Log Company grundades 2011. Vi har bearbetat och levererat ved i hela nordöstra England sedan 2013 och vedeldade badtunnor sedan 2014. Vi säljer tusentals storsäckar med ved varje år över hela nordöstra Storbritannien samt några i resten av Storbritannien. Våra andra produkter inkluderar stekhällar för matlagning över öppen eld, spistillbehör och vedförvaring – om det har med ved att göra och är en bra produkt, då säljer vi det!

Vi upptäckte att många av våra företagskunder köpte eller ville köpa vedeldade badtunnor som ett komplement i deras fritids- och semesterutbud. Vi såg att det fanns möjligheter för en lokal leverantör som kunde erbjuda vettiga och praktiska råd tillsammans med lokal support och backup. Med rätt produkt har vi haft några hektiska år både när det gäller uthyrning och försäljning till privat- och företagskunder.

 

The Log Company är en Kiramiåterförsäljare i Storbritannien.
The Log Company är en Kiramiåterförsäljare i Storbritannien.

 

Kirami kommer in på marknaden

Vi har tittat på ett antal olika badtunnealternativ under de senaste åren samt lyssnat på behoven hos våra stamkunder. En gemensam vän som redan är Kirami-kund rekommenderade Kirami, och vi åkte och besökte Kirami-fabriken i Finland i början av 2018 och har inte ångrat oss en sekund. Deras kvalitet, innovation, känsla för detaljer och fokus på användbarhet är helt oöverträffad.

Nu har vi ett stort utbud av badtunnor från Kirami i vårt sortiment som vi kan visa våra kunder, och vi kommer att använda vår egen personal och våra fordon för att leverera och installera badtunnor åt kunder i norra England samt för att kunna leverera uthyrningstunnor som kunder kan prova innan de köper. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda Kirami-tunnor till våra befintliga och nya kunder och ser fram emot att höra feedback som vi vet kommer att vara positiv!

 

The Log Comapany - Kirami kommer in på marknaden
The Log Comapany - Kirami kommer in på marknaden


Från privat bruk till festivaler

Att bada i badtunna blir alltmer populärt, men det är fortfarande ganska exklusivt. Vi är övertygade om att när människor ser Kirami-tunnorna och förstår hur de fungerar kommer de att bli väldigt frestade att själv köpa en. De söker en rolig, säker och stressfri upplevelse – och det här är något som The Log Company och Kirami väldigt enkelt kan tillhandahålla.

Vi hyr ut våra badtunnor till olika festivaler och evenemang under hela året och om det behövs tillhandahåller vi också utbildad personal för att sköta badtunnorna så att de badande får en fantastisk upplevelse. Detta arbete har blivit väldigt populär bland våra medarbetare eftersom man får gå på festival och samtidigt jobba.

 

The Log Comapany - Framtiden ser ljus ut i vackra Yorkshire
The Log Comapany - Framtiden ser ljus ut i vackra Yorkshire

 

Framtiden ser ljus ut i vackra Yorkshire

The Log Company finns i Richmond i norra Yorkshire. Vi är i utkanten av Yorkshire Dales National Park, en vacker del av landet med fantastisk natur, turism och jordbruk.

Vi är ett litet företag som sysselsätter 5 personer plus mina affärspartner: min fru Nicola och en vän till oss, Edward Gibbon. Jag skulle beskriva oss som ett dedikerat, praktiskt och passionerat företag.

Vår plan för framtiden är att växa på ett hållbart sätt med fler uthyrningar. Vi ser fram emot att åka till Skottland och Irland och erbjuda dessa tjänster. Vi ser också fram emot att visa våra nya och befintliga kunder hur bra Kirami är.

 

Se flera bilder om företaget Log Company

 

Med varmaste hälsningar från North Yorkshire

Mark Smith
mark@thelogcompany.com

Läs mer på Kirami UKs hemsida