Köp badtunna utan problem

Köp badtunna utan problem  | Kirami

Välja ut och köpa badtunna 

En badtunna köps ofta efter noggrant övervägande. Kirami vill försäkra sig om att kunderna får förutom högkvalitativa badtunnor även en smidig köpupplevelse, och därför har vi gjort det så enkelt som möjligt att välja ut och köpa en badtunna. 

Produktdatablad för nedladdning | Kirami
Produktdatablad för nedladdning

För oss på Kirami är det viktigt att det är smidigt att köpa en badtunna. Vi har utvecklat ett hjälpmedel för valet av tunna och gjort det enklare att uträtta ärenden hos våra återförsäljare genom att lägga produktdatablad för nedladdning på vår webbplats. Glädjen över att köpa en badtunna tar inte slut vid köpet: kunder som registrerar sig belönas med en liten produktgåva.

 

Kiramin 3D-visualisering | Kirami
Kiramin 3D-visualisering

Med hjälp av Kiramis 3D-visualisering hittar du en lämplig plats för badtunnan 

Med Kiramis 3D-visualisering kan du testa vilken typ av tunna som passar för din gård. I programmet kan du ladda upp en bild av din gård och med hjälp av bilden hitta den bästa platsen för badtunnan.  Med hjälp av programmet kan du prova olika modeller, färger och tillbehör samt hitta rätt storlek på tunnan och placera den rätt med hjälp av hjälpmått.

Även återförsäljare kan använda visualiseringen som ett hjälpmedel när de presenterar olika badtunnealternativ för sina kunder.

 

De vanligaste frågorna och svaren | Kirami
De vanligaste frågorna och svaren

Broschyrer till hjälp

På vår webbplats har vi sammanställt de vanligaste frågorna och svaren som kan hjälpa dig i olika frågor om badtunnor. Du kan ladda ner broschyren från webbplatsen, och av våra återförsäljare får du den i pappersformat. 

Kirami Broschyrer för nedladdning

 

Tillbehör för alla situationer

Att bada i badtunna är ett perfekt sätt att koppla av. Därför är det enkelt att även köpa de tillbehör hos Kirami som är framtagna för att fullända badstunden. Du hittar tillbehören enkelt hos våra återförsäljare. Du kan ladda ner produktdatabladet för den produkt du önskar på vår webbplats och visa den för försäljaren i affären. Då vet försäljaren genast vilken produkt det handlar om och det går snabbare för dig att uträtta ditt ärende.

Ibland blir kunderna förtjusta i våra badtunnor till exempel på en mässa, men fattar köpbeslutet först där hemma. Därför har vi infört QR-koder i vår produktkatalog som tar kunden direkt till produktens webbplats, utan att han eller hon behöver gissa vilken den rätta produkten är. Via QR-koderna kan kunderna även läsa informativa blogginlägg.

 

Registrera din Kirami-badtunna | Kirami
Registrera din Kirami-badtunna

Genom att registrera din tunna får du förmåner

Det är värt att registrera din Kirami-badtunna. Då kan du få bra förmåner och användningstips just för din badtunna. Vi har gjort registreringen enkel: tillsammans med badtunnan får köparen en tändsticksask med en QR-kod till registreringssidan. Med din mobila enhet kan du ta en bild av QR-koden, som tar dig direkt till registreringssidan.

 

Ett vidsträckt återförsäljarnät

Kirami har ett omfattande och pålitligt återförsäljarnät med många experter. Våra återförsäljare kan hjälpa kunden med olika frågor och beslut. 

 

Se våra återförsäljare

Se Kiramis badtunnemodeller

 

 

Kiramis försäljning

Miro Männistö, Exportförsäljning, +358 40 1686 003

Eller via e-post: förnamn.efternamn@kirami.fi