Vad Finlands 100 års jubileum betyder för Kirami

Vad Finlands 100 års jubileum betyder för Kirami | Kirami

 

Natur, tålamod, ihärdighet. Vattendrag, fred och gemenskap, är alla något som beskriver både Finland och Kirami. 


Vi är väl medvetna om Finlands vackra natur, och arbetar också för att behålla den lika vacker även i framtiden. Vi har bland annat skapat miljövänliga alternativ tillverkade av återvinningsmaterial, och arbetar intensivt med nya ideér. Vi vill lyfta fram den sensationella finska naturen och därför är det även normalt att våra produkter äger rum i mitten av det hela. 

Sjö-, skärgårds-, och åkerlandskap är perfekta för att bada och grilla likväl hemma på gården eller landsbygden. Något som ändå är gemensamt med dessa är den friska, rena luften och årstidsomväxlingen från varma sommardagar till mysiga vinterkvällar. Finlands klimat möjliggör badandet problemfritt året runt. 
Med ett blåvitt hjärta betonar vi vikten av gemenskap och samhörighet. Därför har vi  i samband med jubileumsåret skapat en Kirami family-badbalja som har som mål att slå samman alla, oberoende av ålder och kondition. 

På Kirami upskattar vi inhemsk kvalite och kan men stolthet representera vårt hemland och dess styrkor. Det är en stor ära att få kalla sig ett finskt företag. 

 

Vad Finlands 100 års jubileum betyder för Kirami | Kirami
Vad Finlands 100 års jubileum betyder för Kirami: Natur, tålamod, ihärdighet. Vattendrag, fred och gemenskap. 

 

År 2001 började verksamheten i Kirami och vi är mer än tacksamma att vi fått arbeta, hand i hand med vårt kära fosterland i hela 16 år, och vi önskar att färden kommer att fortsätta under en lång tid.  

Finland 100 år 6.12.2017 | Kirami
Finland 100 år 6.12.2017