Sanna Wikström och Valtteri Heiskanen, bakom kulisserna influencers av wellnessvarumärket Hidasta elämää (slow living), tillsammans med sina barn och deras räddningshund Maggie, njuter av Kiramis badtunna och natur. Den vackra stugplatsen ligger i Heinola, Finland, i Lusi, vid stranden av sjön Ala-Rääveli.
Etiketter
Kombinationen av teknik, design och komfort har genererat gårdsbastuupplevelser, som erbjuder lyx och avslappning i ett och samma paket. Bekanta dig med den fantastiska helheten Kirami FinVision® Annex, i vilken kombineras de bästa som finländskt hantverk har att erbjuda och modern komfort.
Kirami-återförsäljaren FrankenSpa har installerat trädgårdsbastur och badtunnor på semesterhemmen på traumHaff vid Szczecin-lagunen på rekordtid. Ökat värde för alla!
Hurdan är bastukulturen utomlands och hur kan man bada bastu i Monaco? Läs om Valtteri Bottas’ tankar och erfarenheter av Kirami FinVision -sauna.
Inredningsarkitekt Minna Haapakoski byggde in en Chill-badtunna på terrassen vid sitt fritidshus. Läs om Minnas erfarenheter och få tips för hur du placerar din badtunna.
Etiketter
Skådespelaren, diversearbetaren och Muminpappans röst kopplar av på stugan med vedhuggning och tunnbad. Samtidigt föds nya idéer. Läs mer om Villes tankar!
Etiketter
Almost Heaven Saunas öppnar portarna till den amerikanska marknaden för Kiramis badtunnor. Läs mer om bastu och bastukultur i Nordamerika!
Etiketter
På en sommarresa sponsrad av Kirami tittade Finlandsbloggaren René Schwarz förbi i fabriken i Sastamala, bekantade sig med FinVision-bastun och streamade direkt från en Kirami-badtunna. Läs mer i bloggen!
Cantick Head Lighthouse bjuder på en spektakulär utsikt och på traditionella finska bastu- och badtunneupplevelser. Läs mer om denna enastående plats.
Etiketter
Finsk bastu är en upplevelse ute i världen. Det här är tanken som Sauna from Finland-nätverket sprider. Läs mer om hur nätverket kan hjälpa företag på den internationella marknaden.