Badtunnor och annat på adressen Hot-Pott.com

Badtunnor och annat på adressen Hot-Pott.com – Ett familjeföretag sedan 2013 | Kirami

Hej, vi är Janin och Klaus från Hot Pott!

 

Vi kommer från Meppen i det vackra distriktet Emsland, som finns i Tysklands nordvästra hörn. Landskapet i Emsland domineras av myrmarker och stora, flacka områden, och dessutom finns det skogar och många floder i området. Meppen är en över 1 200 år gammal befäst stad. Här cyklar invånarna gärna och njuter av livet vid vattnet, gärna med grönkål och metvurst på hösten, våfflor och glühwein på de vintriga julmarknaderna, hemmagjord apfelstrudel med kaffe på hösten och knapriga grilldelikatesser och potatissallad på sommaren. Invånarna i Emsland är levnadsglada och väldigt fästa vid sina frodiga hemtrakter.

 

Hot Pot | Julmarknaderna är populära och ordnas i nästan alla städer och byar. | Kirami

      Hot Pot | Bild: Lars Schröer: Julmarknaderna är populära och ordnas i nästan alla städer och byar. | Kirami

Julmarknaderna är populära och ordnas i nästan alla städer och byar.

 

Hot Pott är ett familjeföretag från Meppen som grundades 2013.

Klaus hade letat efter en badtunna till sin trädgård ända sedan 2010, och så stötte vi av en slump på en sådan i ett utländskt tv-program. Vi var tvungna att leta länge, eftersom vi då ännu inte visste vad ett sådant ”badkar utrustat med en vedkamin” kallas! Ändå gjorde den där bilden av en familj, som glatt och avslappnat badade i varmt vatten omgiven av snö och het ånga, ett så starkt intryck på oss att vi inte kunde sluta tänka på den. När vår första egna badtunna äntligen stod på gården och vattnet värmdes till 38 °C gick vår dröm i uppfyllelse, och de första månaderna i det varma vattnet under en stjärnklar himmel skrevs in i vår familjs historia! Klaus och jag var så upprymda över och imponerade av produkten att vi kom på idén att själva börja sälja tunnorna.

 

Hot Pott är ett familjeföretag från Meppen som grundades 2013. | Kirami
Eld är vår passion" – vi brinner för det vi gör!

       

Hot Pot | Eld är vår passion" – vi brinner för det vi gör! | Kirami

 

En ambitiös försäljare av badtunnor sedan 2013, och brandman till kropp, liv och själ sedan 1993. Elden – elementet som förenar!

 

Framför allt kravet på kompetent rådgivning och hög kvalitet förde oss slutligen till KIRAMI. Vår kärlek till badtunnor grundar sig på vårt pålitliga och professionella samarbete med KIRAMI! I dag är vi KIRAMI:s största återförsäljare i Tyskland, och vi säljer badtunnor och många olika tillbehör till dessa samt andra högkvalitativa, eldrelaterade tillbehör. En fin visningslokal, vår kompetenta rådgivning och vårt motto ”Eld är vår passion” gör oss till vad vi är.

 

Nöjda kunder är oersättliga för oss och den bästa reklamen för våra produkter – det är vi stolta över!

 

Hot Pot | Nöjda kunder är oersättliga för oss och den bästa reklamen för våra produkter – det är vi stolta över! | Kirami     

         

Hot Pot | Nöjda kunder är oersättliga för oss och den bästa reklamen för våra produkter – det är vi stolta över! | Kirami
Nöjda kunder är oersättliga för oss och den bästa reklamen för våra produkter – det är vi stolta över!

 

 

Det är fortfarande få i Tyskland som känner till badtunnorna, medan bastu och bubbelpool däremot används av många. Via användarna av dessa hittar vi många nya kontakter, för att inte glömma de nöjda kunder som sprider ryktet om oss. Kunderna behöver ofta en omfattande rådgivning och presentation, eftersom badtunnan är okänd för många. Kvaliteten hos KIRAMI:s badtunnor talar för sig själv i dessa situationer. Många kunder letar länge efter presentationer på nätet för att få en korrekt bild av och bra råd för tunnorna samt för att få möjlighet att provsitta en tunna. Till våra kunders önskemål och idéer hör allt från total förnyelse av trädgården och året-runt-pooler till oaser för välbefinnande och hudvård. Våra kunder överraskar oss om och om igen med fantastiska bilder och berättelser om sina badtunnor. I en romantiskt dekorerad badtunna har någon till och med friat en gång, och baljor dekorerade med en röd rosett har getts bort i bröllopspresent och som födelsedagsgåva. Tack vare fototävlingen som vi ordnade 2017 fick vi se fantastiska glimtar av våra kunders liv och trädgårdar inklusive badtunnor!

 

Hot Pot | Hej, vi är Janin och Klaus från Hot Pott! | Kirami
Hej, vi är Janin och Klaus från Hot Pott!

      Hot Pot | Hej, vi är Janin och Klaus från Hot Pott! | Kirami

 

Tack vare Hot Potts ständiga tillväxt lämnade Janin sitt dagarbete som socialarbetare i oktober 2018 och sköter nu officiellt om badtunnorna, bokföringen och allt annat på heltid. I framtiden skulle vi vilja fortsätta att utvidga och utveckla Hot Pott. Vår nya och flexibla webbutik har sedan mitten av 2018 gjort det ännu enklare för våra kunder att handla. Till Hot Potts framtidsplaner för åren 2019–2020 hör en utvidgning/förnyelse av visningslokalen och lagret.

Vi ser fram emot att du kontaktar och besöker oss på Hot Pott!

 

Se fler bilder här

 

xxx

Hot Pott                                                                                                                            

Im Haseknie 73                                                                                                              

49716 Meppen                                                                   

05931/8857893

www.Hot-Pott.com

info@hot-pott.com