Kirami presenterade sina produkter vid evenemanget Wellbeing from Finland i Los Angeles. Läs mer om hur vi förberedde oss inför resan till USA och vad vi lärde oss!
Sanna Wikström och Valtteri Heiskanen, bakom kulisserna influencers av wellnessvarumärket Hidasta elämää (slow living), tillsammans med sina barn och deras räddningshund Maggie, njuter av Kiramis badtunna och natur. Den vackra stugplatsen ligger i Heinola, Finland, i Lusi, vid stranden av sjön Ala-Rääveli.
Etiketter
Bastun är en viktig del av den finländska kulturen. Läs om bastutraditionens utveckling och om hur gemenskapen i bastun kan ge hopp i kristider.
Inredningsarkitekt Minna Haapakoski byggde in en Chill-badtunna på terrassen vid sitt fritidshus. Läs om Minnas erfarenheter och få tips för hur du placerar din badtunna.
Etiketter
När det är dags att göra i ordning sommarstugan för vintern är det många som funderar på vad de ska göra med badtunnan. Läs instruktioner för en eventuell vinterpaus eller om du fortsätter att bada året runt.
Etiketter
Badtunnan kan användas även på vintern. Det finns ingen utetemperaturgränns för badandet. Du värmer up en modern badtunna med utvändig kamin lika lätt på vinter som på sommar. Fyll up tunnan med vatten, lägg ved och tändmaterial i kaminen samt tänd eld.
Etiketter
Du behöver inte stanna inne bara för att hösten kommer utan kan istället njuta av naturen, din familj och dina vänner, bastubad och värmen i badtunnan.
Efter en utflykt i skogen förtjänar man sedan ett avslappnande bad i baljan, där man i lugn o ro kan tänka på dagens ståtliga fångst och koppla av.
Etiketter
Grillplikten kallar. Sonens mun vattnar sig när han följer pappans grillning medan de går igenom dagens träning, en efterspel-session.
Etiketter
Ibland behöver kunden hjälp med att planera sin gård och välja rätt plats för badtunnan. Då är det bra att be en trädgårdsarkitekt om hjälp. Läs mer på vår blogg.
Etiketter