DuoLine: bastur, badtunnor, simbassänger och wellnessprodukter från Danmarks västkust

Kiramis bastur och badtunnor från DuoLine i Danmark | Kirami - Warmer feelings.

Återförsäljarberättelse: DuoLine
Heidie Emelie Hansen, kommunikation och marknadsföring, DuoLine ApS

 

DuoLine ApS säljer och genomför ett brett utbud av projekt inom wellnessbranschen, såsom badtunnor, bubbelpooler, bastur, bastuaggregat och inomhus- och utomhuspooler till och för privatkunder och företag. Företagets produkter och tjänster är oerhört efterfrågade och finns på Jyllands västkust i Danmark, dit semesterfirare lockas av den vackra naturen vid Nordsjöns kust.

 

DuoLine ApS är lokaliserad på Jyllands västkust i Danmark | Kirami -Warmer feelings.
DuoLine ApS är lokaliserad på Jyllands västkust i Danmark

 

Ett av de varumärken som DuoLine säljer är Kirami.

– Naturlig estetik är av yttersta vikt i Danmark. Vi måste erbjuda produkter som uppfyller både vårt motto och våra kunders önskemål med tanke på stil och design. DuoLine representerar kvalitet och trovärdighet. Eftersom Kiramis produkter är estetiskt tilltalande för ögat, professionellt tillverkade och kommer från ett land där bastu och välbefinnande i det närmaste betraktas som en nationell sport, tror vi att vi är ett bra par, säger Heidie Emelie Hansen från DuoLines kommunikations- och marknadsföringsavdelning.

 

Ett av de varumärken som DuoLine säljer är Kirami.
Ett av de varumärken som DuoLine säljer är Kirami.

 

Bastur, badtunnor och välbefinnande

Badtunnor och bastur har varit mycket populära i Danmark redan i flera år. Vardagen har blivit allt mer hektisk och ansträngande, vilket innebär att människor letar efter sätt att slå av på takten och komma i kontakt med naturen. I den danska kulturen uppskattas även friluftsliv: De kalla och mörka vintermånaderna förgylls genom att ta ett dopp i badtunnan utomhus, ensam eller tillsammans med familj och vänner.

 

DuoLine ApS | Bastur, badtunnor och välbefinnande | Kirami
Bastur, badtunnor och välbefinnande

 

Heidie berättar att de har upptäckt att de helande krafterna av den kombinerade effekten av kallt och varmt har genomgått en pånyttfödelse i Danmark.

– Till följd av coronaviruspandemin har kunderna funnit sin glädje i hemmaspaanläggningar. De har upplevt fördelarna med vinterbad i ett iskallt hav eller en iskall sjö, eller sköna stunder i en badtunna – båda följt av bastubad i en utebastu.

Eftersom det idag finns en stark trend att ta hand om sin hälsa, vill många av DuoLines B2B-kunder, såsom campingplatser, simstadion och semesteranläggningar, erbjuda sina gäster de bästa lösningarna för att skämma bort sig själva och slappna av.

– Vi danskar anser att finländarna är experter inom branschen för badtunnor, bastur och välbefinnande, och även i detta är kvalitet och estetik viktigt. När både badtunnor och utebastur kommer från Kirami, kan vi erbjuda ett komplett paket i vilket kombineras god kvalitet och vackert utseende. Vår kunder förväntar sig unicitet och endast det bästa av allt.

 

DuoLine ApS | Vår kunder förväntar sig unicitet och endast det bästa av allt | Kirami
Vår kunder förväntar sig unicitet och endast det bästa av allt.

 

Nytt showroom för ett växande företag

DuoLine flyttade nyligen in i ett nytt showroom på 300 m2, där företaget strävar efter att inspirera sina kunder. Förutom att sälja wellnessprodukter säljer företaget även kemikalier, doseringssystem, elektronik och styrsystem för drift av utrustningen. Företaget tillhandahåller även rådgivning och genomförande av projekt med byggande av simhallar, wellness- och spaanläggningar samt installation, underhåll och reparation av simbassänger, ångbastur, bastur och luft-/vattenvärmepumpar. Därför krävs mycket stora verkstads- och lagerlokaler.

 

DuoLine flyttade nyligen in i ett nytt showroom på 300 m2
DuoLine flyttade nyligen in i ett nytt showroom på 300 m2

 

– Vi växer hela tiden och våra lager- och kontorslokaler blev till slut alldeles för små. Vi syns nu mycket bättre från huvudgatan och området är den perfekta platsen för att få inspiration när det kommer till wellness. Våra närmaste konkurrenter finns på andra sidan landet, i de östra och norra delarna av Danmark – det finns inget liknande här i väst, säger Heidie stolt.

 

DuoLine ApS - Nytt showroom för ett växande företag | Kirami
DuoLine ApS - Nytt showroom för ett växande företag

 

Affärsverksamhet sedan 1999

DuoLine grundades 1999 av två proffs med lång erfarenhet av vattenrening, Verner Sloth och Tom Lauridsen. När Verner gick i pension 2019 anslöt sig Søren Lauridsen till företaget som en del av den nya duon. Företaget har vuxit snabbt från poolservice till ett företag som erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster till konsumenter och B2B-kunder. Idag har företaget 12 anställda som arbetar på kontoret, med försäljning och som installatörer.

 

Idag har företaget 12 anställda som arbetar på kontoret, med försäljning och som installatörer.
Idag har företaget 12 anställda som arbetar på kontoret, med försäljning och som installatörer.

 

– Vi kommer att fortsätta denna resa, men vi försöker dra ner på takten lite, eftersom vi vill bibehålla den höga kvaliteten på våra tjänster och projekt. Att få ett företag att växa är en sak, men servicenivån och -kvaliteten måste också ständigt höjas. Vårt kortsiktiga mål är framför allt att välkomna fler till våra showrooms.

Tre gånger har DuoLine vunnit Gasellpriset, som den danska affärstidningen Børsen delar ut till snabbväxande företag. År 2022 tilldelades DuoLine i egenskap av framgångsrikt företag näringslivspriset Succesvirksomhed. Priset delas ut av banken Spar Nord och konsult- och revisionsbolaget BDO.

– DuoLine är ett företag med stor förståelse för komplexa utmaningar. Professionalism, hög kvalitet och trovärdighet måste vara vårt arv!

 

DuoLine ApS - Affärsverksamhet sedan 1999
DuoLine ApS - Affärsverksamhet sedan 1999

 

Aktivt liv och avkoppling vid Nordsjöns kust

DuoLine har sin verksamhet på Jyllands västkust, i Billum/Oksbøl-området. Den populära semesterorten Blaavand och den blåsiga, vackra Nordsjökusten ligger bara några kilometer bort. Området är en del av Vadehavets nationalpark, som sträcker sig längs hela Jyllands västkust.

Området Blaavandshuk, Danmarks västligaste del, och Horns Rev utgör en sydlig lagun och är känt för sina bärnstensfynd. Horns Rev är också hem till världens största vindkraftpark, som kan ses från Blaavands stränder.

– Här finns underbar natur, särskilt på norra sidan, där du hittar karga dynlandskap. Den södra sidan är oerhört familje- och barnvänlig, och hela området erbjuder ett brett utbud av möjligheter till aktivt friluftsliv i naturen: Vattensporter, mountainbikeleder och mycket mer.

DuoLines showroom och produktsortiment har utformats för att passa västkustens vilda landskap och natur, men också under svalare dagar när vädret är vindstilla och soligt.

– Många av våra kunder äger fritidshus i detta område, men eftersom Danmarks kustlinje är mycket lång, är vi inte på något sätt begränsade till lokal affärsverksamhet – tvärtom!

 

DuoLine ApS | Aktivt liv och avkoppling vid Nordsjöns kust | Kirami
DuoLine ApS - Aktivt liv och avkoppling vid Nordsjöns kust (Blåvand)

 

Mer information om DuoLine hittar du på företagets webbplats samt på Instagram och Facebook:

DuoLines webbplats 

DuoLine på Instagram

DuoLine på Facebook

 

DuoLine har sin verksamhet på Jyllands västkust, i Billum/Oksbøl-området.
DuoLine har sin verksamhet på Jyllands västkust, i Billum/Oksbøl-området.