Glädjenyheter för alla dem som behöver svalka sig i hettan!

Vilken hetta, du kanske behöver kyla av dig för uppfräschning? En stor del av Europa, huvudsakligen bortsett från Skandinavien och Finland, har hamnat under en stekhet värmebölja. Vi erbjuder en lösning för både varma och litet kallare väderförhållanden.Glädjenyheter för alla dem som behöver svalka sig i hettan! | Kirami

 

Vilken hetta, du kanske behöver kyla av dig för uppfräschning? En stor del av Europa, huvudsakligen bortsett från Skandinavien och Finland, har hamnat under en stekhet värmebölja. Vi erbjuder en lösning för både varma och litet kallare väderförhållanden. I hettan kyler den kalla badtunnan ner, i kylan värmer den varma badtunnan. Baljan har flera funktioner, eftersom vattnets temperatur kan justeras efter det rådande vädret. Då hettan lättat kan man alltid värma upp vattnet till de grader man anser lämpligt.

 

Glädjenyheter för alla dem som behöver svalka sig i hettan! | Kirami

 

Den som befinner sig på de varma breddgraderna i Europa kan följa följande anvisningar: tappa karet fullt med kallt vatten, unna dig en dryck avkyld med is, sätt dig i baljan och njut av sommaren under mindre svettiga omständigheter. Så att vattnet skulle hållas så kallt som möjligt, använd ett lock på baljan då du inte badar. De som bor i Norden kan fylla kaminen med ved och motsvarande njuta av den sommar vädergudarna givit oss.

 

Glädjenyheter för alla dem som behöver svalka sig i hettan! | Kirami

 

Ha ett trevligt slut på sommaren!

 

Läs också hur skidåkaren Katri Lylynperä utnyttjar den goda effekten av varmt och kallt vatten.