Kombinationen av teknik, design och komfort har genererat gårdsbastuupplevelser, som erbjuder lyx och avslappning i ett och samma paket. Bekanta dig med den fantastiska helheten Kirami FinVision® Annex, i vilken kombineras de bästa som finländskt hantverk har att erbjuda och modern komfort.
Bastun är en viktig del av den finländska kulturen. Läs om bastutraditionens utveckling och om hur gemenskapen i bastun kan ge hopp i kristider.
Hurdan är bastukulturen utomlands och hur kan man bada bastu i Monaco? Läs om Valtteri Bottas’ tankar och erfarenheter av Kirami FinVision -sauna.
Franssons beställde en bastu och en badtunna från Kirami till sitt fritidshus i Värmland. Läs hur det gick och vem som får njuta av de nya anskaffningarna!
Kirami firar 20-årsjubileum och lanserar ett unikt paket med bastu och badtunna. I framtiden satsar vi på såväl badtunnor som bastur. Läs mer.
Finsk bastu är en upplevelse ute i världen. Det här är tanken som Sauna from Finland-nätverket sprider. Läs mer om hur nätverket kan hjälpa företag på den internationella marknaden.

 

Kirami Sauna Factory | FinVision sauna
Kirami Sauna Factory: Kari Suutarinen bygger på FinViosion sauna (bastu)

 

Du behöver inte stanna inne bara för att hösten kommer utan kan istället njuta av naturen, din familj och dina vänner, bastubad och värmen i badtunnan.
Den kantiga badtunnan Grandy och den flotta bastun FinVision passar vackert på kundens gård. Läs hur familjen Blomqvist kom fram till att köpa både badtunna och bastu.
Till de finländska sommartraditionerna hör lustiga tävlingar, bastu och bad. Läs i vår blogg om alla märkliga saker som finländarna hittar på under sommaren.