På en sommarresa sponsrad av Kirami tittade Finlandsbloggaren René Schwarz förbi i fabriken i Sastamala, bekantade sig med FinVision-bastun och streamade direkt från en Kirami-badtunna. Läs mer i bloggen!
När Covid-19-pandemin började, förändrades vardagen drastiskt för många finländare, men inte lika mycket för idrottare. Att undvika infektioner har alltid varit en del av elitskidåkares vardag under tävlingssäsongen. Läs mer i Kiramis blogg!
Etiketter
Under den kommande vintern har Lylynperä siktet inställt på världscupstävlingarna och på FM i längdåkning. Mellan tävlingarna varvar hon gärna ner i Kiramis badtunna. Läs mer om skidåkarens tankar inför en ny säsong.
Kiramis och VaLePas samarbete fungerar tack vare ömsesidig respekt. Läs i bloggen hur VaLePas spelare trivdes på Kiramis höstfotografering.
Etiketter
Uppfinnaren Janne Käpylehto seglade i en Kirami-badtunna från Helsingfors till Tallinn. Även Ville Haapasalo fanns med i besättningen. Läs om hur badtunnan klarade resan.
Kiramis nya modeller inför våren/sommaren fotograferades i Rimito 16.6.2019 i somriga omständigheter. Vid sidan om Kiramis produkter var tillfället sponsorerat av flera företag med fantastiska produkter och tjänster. Läs mer!
Kiramis badtunnor visas upp under VM-tävlingarna i bastueldning i Peurunka den 6 juli. Kom för att se och testa våra badtunnor på evenemangets mässområde.
Etiketter
Baljan har använts mycket och den yngsta lärde sig till och med simma i den. Hen blev så van med vatten som element, att hen inte längre var rädd för att bada i större vatten. Baljan kan ibland fungera som en minipool som är lättare att övervaka än en större bassäng.
Etiketter
Samarbetet mellan VaLePa och Kirami började för 4 år sedan. Att vi valde VaLePa som samarbetspartner var mycket naturligt: vi ville stödja ett lag med bekanta spelare från vår egen stad, berättar Kiramis Sales manager Kalle Pakkala.
Etiketter
Katri Lylynperä är en begåvad och positivt inställd längdskidåkare från Vammala. Läs mer!