Du behöver inte stanna inne bara för att hösten kommer utan kan istället njuta av naturen, din familj och dina vänner, bastubad och värmen i badtunnan.
Se de bästa tipsen inför grillsäsongen. Bland vårt Kirami-Outstanding sortiment finner du de unika stålgrillarna som är designade för bruk, året runt.
Stekhällen Iron Monster är tillverkad av robust valsjärn och kan användas både som grill och eldstad. Läs mer!
Varför ska vi sluta grilla maten på vintern? Det finns många bra skäl till varför du bör grilla på vintern.
Kiramis nya utomhuseldstad och grill Freedom är tillverkad av cortenstål för Finlands föränderliga väderförhållanden. Vi ville skapa en produkt som både är en stämningsskapare och kan användas för matlagning. Freedom skapar stämning i synnerhet under mörka höstkvällar, och kan också användas på vintern. Vårt mål var att skapa en helt ny slags produkt. Den fick namnet Freedom eftersom den kan monteras och monteras isär flera gånger och flyttas från en plats till en annan.
Outstanding-produkterna skapades eftersom de behövde skapas. Vi saknade praktiska och estetiska föremål för trädgården, både på landet och hemma, som tål tid och trender. Vi bestämde oss för att titta på saker från en ny vinkel, och nu ingår förutom badtunnor, också grillar, eldstäder och Triholdy inredningundret i vårt sortiment.
Jag har redan under en längre tid saknat en tillräckligt stor, hållbar grill som kan användas i flera syften och som tål det varierande vädret i Finland. Min drömgrill fanns inte att köpa, och därför bestämde vi oss på Kirami att tillverka en egen. Med Roasty Boss -grillen får du bästa smaken, eftersom du kan använda både ved och kol i den.