När det är dags att göra i ordning sommarstugan för vintern är det många som funderar på vad de ska göra med badtunnan. Läs instruktioner för en eventuell vinterpaus eller om du fortsätter att bada året runt.
Etiketter
Enkel vattenhygien i Kiramis badtunna Med några goda råd blir det enkelt att hålla badvattnet rent. Läs mer på vår blogg!
Skaffa dig en badtunna från Kirami! Av oss får du högkvalitativa tunnor och tillbehör. Med hjälp av 3D-visualisering hittar du en lämplig badtunnemodell och en plats för den på din gård.
Etiketter
Ordentligt fundament garanterar säkert och lätt bruk av badtunnan. Läs mer om vad du ska beakta gällande fundamentet.
Etiketter
Se tips om placering av balja på gården och bekanta dig med fina tillbehör som dekorerar badtunnans omgivning och kröner badstunden.
Etiketter
Piffa upp din egen badupplevelse med tillbehör eller ge dem till en passionerad badare. Här är våra bästa tips på extra bekvämligheter och hur du pimpar din tunna.
Etiketter
En fungerande badtunna kan ges bort eller säljas vidare. Alla material i badtunnan kan också återvinnas om man inte längre har användning för den. Läs hur!
Etiketter
Kaminen värmer upp badvattnet. Kirami har ett flertal vedeldade kaminer för uppvärmning av badvatten. Läs mer om värmarna!
Etiketter
Då man funderar på de olika alternativen bör man ta vissa praktiska saker i beaktande. Kommer baljan hem, eller till stugan, och vem kommer att använda den. Resten är mera en smaksak vilken Kirami badtunna man ska välja.
Etiketter
För många är våren den tidpunkt då badtunnan tas fram igen för användning. Vad vore väl en bättre tidpunkt för att kolla dess skick, rengöra och underhålla den.