Midsommaren är sommarens största högtid, som i norden firas med att bada, basta och njuta av naturens tillvaro. Läs mer om midsommarens traditioner.
Etiketter
Badtunnan kan användas även på vintern. Det finns ingen utetemperaturgränns för badandet. Du värmer up en modern badtunna med utvändig kamin lika lätt på vinter som på sommar. Fyll up tunnan med vatten, lägg ved och tändmaterial i kaminen samt tänd eld.
Etiketter
Efter en utflykt i skogen förtjänar man sedan ett avslappnande bad i baljan, där man i lugn o ro kan tänka på dagens ståtliga fångst och koppla av.
Etiketter

 

Vi tackar alla våra kunder, affärspartners och anställda under det gångna året och önskar dig ett gott nytt år 2019!

 

Kirami Oy

Etiketter
Maj månaden är äntligen här, vilket innebär att det är dags att fira en mängd olika högtider. Tanken är att njuta av högtiderna på det bästa möjliga sättet. Så varför inte göra valborgen lite avvikande, och spendera dagen i en badtunna?
Etiketter
Om man äger en Kirami-badtunna, är en romantisk kväll i det ångrika, varma badvattnet garanterat och man kan dela det minnesvärda ögonblicket med sin älskade.  Med Roasty-boss grillen kan du grilla en läcker alla hjärtans dag middag. Grillning på vintern kan också vara en romantisk upplevelse! Är du beredd för en oförglömlig kväll brevid den glödande elden och det varma vattnet. Kirami önskar dig en mycket lycklig Alla hjärtans dag!
Etiketter
Vi tackar alla våra affärspartners, kunder och egen personal för det gångna året 2017! Vi önskar gott nytt år 2018 för er alla! Toivotamme kaikille riemukasta ja onnellista uutta vuotta 2018!
Etiketter
Vilka saker tillhör det finska midsommarfirandet?  Finländare tillbringar sin midsommar på landet tillsammans med vänner och släkt, helst bastandes och framförallt badandes i badtunna.
Etiketter