DuoLine säljer wellnessprodukter till privatkunder och företag på Jyllands västkust. Läs mer om företaget!
Kirami-återförsäljaren FrankenSpa har installerat trädgårdsbastur och badtunnor på semesterhemmen på traumHaff vid Szczecin-lagunen på rekordtid. Ökat värde för alla!
AdventureSPA har vuxit stadigt sedan företaget startade som återförsäljare av Kiramis badtunnor 2011. Låt oss se hur de har det idag!

 

Z.E.N., Zone Espace Naturel, ligger i Hambach i Lorraine-distriktet i regionen Grand Est, och mer specifikt i distriktet Sarreguemines. Framför allt säljer företaget Kiramis finländska badtunnor och bastur.

Zone Espace Naturels ägare är Eric Gross, en skicklig entreprenör.

Terveo introducerar Kiramis badtunnor eller nordiska bad och finländskt välbefinnande för fransmännen. Ägarna har en stark koppling till Finland. Läs mer!
Kiramis badtunnor har sålts i Sverige i nästan 20 år. Systerföretaget till Kirami Oy stöttar de svenska återförsäljarna och kunderna. Läs mer!
Tinozze Finlandesi säljer badtunnor från Kirami till italienska kunder under namnet ”finska badbaljor”. Läs mer om hur en passion för wellness ledde till import av badtunnor.
På kundernas begäran utökade Vingberg Polska sitt utbud med badtunnor med underhållsfri plastinteriör. Läs mer om den polske återförsäljaren med nordiskt hjärta.
Branden på nyårsafton förstörde bostadsbyggnaden och sågverkets lokaler. Då bestämde sig familjeföretaget holzimgarten för att prova på någonting alldeles nytt. De började sälja finska badtunnor. Läs i bloggen vad företagsägare Günther Heizmann värdesätter hos Kirami.
ReGo erbjuder landskapsdesign, trädgårdsarbete och anläggning av vägar i Brandenburgområdet. Dessutom säljer ReGo Kiramis badtunnor och bastur. Läs mer om ReGo!