Kirami                 Pressmeddelande  31.5.2022

 

Bastun, loungen, omklädningsrummet och terrasserna bildar en fullkomlig kombination i din trädgård

 

Etiketter

Pressmeddelande 08.12.2021

Kirami FinVision-bastun Nordic Misty ger spakänsla hemma på gården

 

Etiketter
Almost Heaven Saunas öppnar portarna till den amerikanska marknaden för Kiramis badtunnor. Läs mer om bastu och bastukultur i Nordamerika!
Etiketter
Kirami firar 20-årsjubileum och lanserar ett unikt paket med bastu och badtunna. I framtiden satsar vi på såväl badtunnor som bastur. Läs mer.

 

Kirami Sauna Factory | FinVision sauna
Kirami Sauna Factory: Kari Suutarinen bygger på FinViosion sauna (bastu)

 

I början av februari grundade Kirami Oy ett dotterbolag –Kirami AB som skall stärka och utveckla Kirami´s samarbete med återförsäljare i Sverige. Eric Wennerholm går in i Kirami AB som VD.
Etiketter
Badtunnan Chill är av hög kvalitet och ett förmånligt alternativ för mindre familjer eller på gårdar med begränsat utrymme. Läs mer om produkten i vår blogg.
Etiketter
Stekhällen Iron Monster är tillverkad av robust valsjärn och kan användas både som grill och eldstad. Läs mer!
Kirami är ensam på marknaden med att presentera en belysning på insidan av badtunnan. Denna tilläggsutrustning lyser upp nedre delen av badtunnan genom de halv-genomskinliga materialet. – Denna funktion har varit ett önskemål redan länge på grund av Finlands mörka vintrar. Även runtom i Europa har man varit intresserad av att skapa stämning med belysning i badtunnorna. Belysningen ökar också tryggheten då man badar med barn. För tillfället är tillägsutrustningen tillgänglig för de nya Cozy M -badtunnorna. Priset för belysningen är under 200 euro, berättar Kirami Oy:s utvecklingschef Tommi Suoniemi.
Etiketter