Drömmarnas uteplats med Kiramis terassmodul 

Kirami FinVision® -terrass Nordic misty är en mångsidig terrassmodul för din trädgård.

Kirami FinVision® -terrass Nordic misty

Käytössä
Yttre färg
Inre färg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3655__l91sh3hm__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/znvxtnum__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/9irdl55k__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/42ca2u00__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/h3ts49sp__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/m8ftniqn__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/p9cd139t__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/tytksjie__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/obmh5wpr__full.jpg

För Kirami FinVision® -terrass i Nordic misty-serien finns en färdig modul som är lätt att kombinera med de andra konstruktionen i serien. Terrassen kan installeras mellan bastun, omklädningsrummet eller loungen. Alternativt kan terrassen göras som en förlängning på till exempel bastun eller omklädningsrummet, då den takförsedda terrassen är ett trevligt ställe att svalka sig på. Det tredje alternativet är att köpa terrassen som en egen modul till exempel som en skyddad solterrass eller ett sommarkök. Det finns olika stora terrassmoduler och även de kan kombineras om du vill ha en större terrass. Endast din fantasi, inredningssjäl och trädgård sätter gränser för hur denna tilläggsmodul och även de andra bastudelarna kan kombineras och på så sätt bilda en helhet som passar dig.

Terrassen består av en bakvägg, ett tak, golv och två stödbalkar på båda sidorna om framdelen. Den yttre foderpanelen på terrassens bakvägg är samma granpanel (STS-profil) som i Nordic misty-bastun. Bakväggen och takets inre del är byggda av värmebehandlad 3D-ribbpanel som livar upp konstruktionerna, så att de blir lättare. Terrassens främre del har två balkar som gör det möjligt att kombinera terrassmodulerna på olika sätt till Nordic misty-konstruktionerna. Terrassgolvet består av värmebehandlad furu, vilket gör att terrassens konstruktion ser enhetlig och lätt ut. Det är lätt att kombinera terrassens tak med de andra Nordic misty-modulerna tack vare det enhetliga materialet på fogplåten och dess konstruktion.

Den till storleken större terrassen fungerar som mellanrum till bastun, omklädningsrummet eller loungen genom att förena rummen med varandra. Alternativt kan terrassen kombineras till dessa som en förlängning. Det är möjligt att installera en utomhusdusch för sommarbruk på terrassen.

Terrassen kan användas även som en separat modul, såsom till exempel en skyddad solterrass eller ett grilltak. På den större solterrassen finns rum för till exempel två solstolar eller ett litet sommarkök. Med en soffa, solstolar, en matsalsgrupp eller ett kök kan du inreda terrassen vackert och njuta av de soligaste vilostunderna eller måltiderna på en mer skyddad plats. Terrassen lyfts på plats på ett färdigt jämnt underlag som tål terrassens vikt. Grunden kan jämnas ut med stenkross, eller om du vill ha en fastare grund kan du gjuta den av betong.

Du behöver inte kombinera konstruktionen med andra konstruktioner om du inte vill det.

En stor terrass av storleken M kan kombineras även med en terrass av storleken S eller en annan terrass av storleken M om du vill ha en större solterrass. Du kan också senare kombinera terrassen med till exempel en bastu.

Kombinera terrassen med bastun/omklädningsrummet/loungen

Terrassen lyfts på plats och fästs till bastun eller omklädningsrummet vid transportstöden på undersidan. Taket förenas med U-profilerad plåt. Terrassen kan monteras på bastun eller omklädningsrummet eller vara en öppen terrass.

Belysning

Mellan terrassens bakre vägg och taket löpet ett LED-ljusband. Den indirekta belysningen skapar stämning och framhäver 3D-panelernas form. Två LED-lampor har även fällts in i taket med vilka du får mer belysning på terrassen om du så önskar. På bakväggen installeras en dubbel strömbrytare med vilken det går att separat justera båda belysningarna.

FI
Produktkod
3655
1
Käytössä

Mått

Manualer och filer

Teknisk information

Produktlängd
230
Produktbredd
221,8
Produkthöjd
255
Vikt
275
Förpacknings längd
236
Förpacknings bredd
227
Förpacknings höjd
257
Yttre mått för den större terrassen i storlek M Bredd: 2195 mm Längd: 2300 mm Höjd: 2550 mm

Kom ihåg tillbehör

Kirami FinVision® -sauna M Nordic misty (Right), Harvia Virta Combi 10,8 kW
Kirami FinVision® -lounge M Nordic misty, (Mirrored) 1 dörr
Kirami FinVision® -omklädningsrum S Nordic misty, (Standard) 2 dörrar