Kirami FinVision® -sauna M Nordic misty

Yttre färg
Inre färg
Hitta närmaste återförsäljare

Kirami FinVision® -sauna M är en exemplarisk högkvalitetsprodukt med vår hantverkares egen special finish

Den förbehandlade Kirami FinVision® -sauna Nordic misty är tillverkad av (*gran) panel och värmebehandlat lövträd (* asp). Bastuns insida har en modern touch. Den mörka färgen och doften av den värmebehandlade lövträd, skapar en mild och inbjudande atmosfär. Den klara och enkla stilen är lämplig för alla olika slags trädgård. De stora glasytorna hämtar naturen nära bastun och skapar en känsla av luftighet i bastun. Vi är säkra på att även för den ovana bastubadaren bildas en riktig passion för badandet när de kommer in i bastu atmosfären. Vi tror att bastun kommer bli populäraste stället i din trädgård!

Bastun är rymlig men kompakt i sin storlek. Den täcker en yta på 5,2 kvadratmeter, och höjd är endast 2,55 m. Bastun är formad för 4–6 personer, vilket gör den idealisk för både små och större grupper.

Bastun levereras helmonterad

Nordic misty -sauna är den perfekta lösningen till den hektiska vardagen. Bastun levereras helmonterad. Taket kommer också helt färdigt. Kirami FinVision® Nordic misty -sauna är alltid isolerade, vilket bidrar till bastuns uppvärmning samt värmebehållning. Därför anpassar sig bastun också till kallare områden.

Lavarna och bastuns inre ytor är tillverkade av lövträd (* asp) med en vacker ”finish”. Bastuns bänkar kan lätt lyftas av för rengöring och underhåll. Stora glaset ger bastun en slags luftbarhet. Ett dubbelfönster av grått härdat termiskt glas förbättrar bastuns energieffektivitet och mellan glasen finns det argongas som förbättrar bastuns isolering. Panoramafönstret är något mörk tonat som ger en härlig balans med härligt utsikt och mild dov värme.

Glasdörren har ett rejält rullås, som gör att dörren öppnas och stängs smidigt och förblir väl stängd. Glaset i dörren är ett härdat glaselement med dubbelglas. Handtaget är utformat för att passa i handen och för bastuns moderna stil.

*Vi förbehåller oss rätten till väsentliga förändringar, om råvarupriserna och/eller tillgången på produkterna ändras väsentligt under giltighetstiden. Vi försöker hålla kvaliteten på materialet minst samma som originalet, trots materialbytet.

Dörren är standard på högra sidan av bastun, vilket betyder att dörren öppnas mot höger.

Ytterpanelen är exklusiv värmebehandlad furupanel (* gran) –ThermoWood. Värmebehandlingen förbättrar träets motstånd mot röta och minskar träets krympning och svällning när det är fuktigt. Det snygga och djupsvarta, ytbehandlade termoträet är slitstarkt och färgen skyddar träet från smuts och UV-strålning. Detta lättskötta och återvinningsbara panelmaterial kompletterar bastun med ett modernt och stilrent utseende. Bastuns inre ytor är (*asp) eller annat liknande lövträ. Mörka atmosfären får badarens sinnen och muskler att slappna av, och tankarna får komma och gå i lugn och ro med ångan.

Harvias Virta Combi -kombined elektrisk värmare och ånggenerator 10,8kW (Svart).Harvia Virta Combi är en snygg och mångsidig kombination av en elektrisk värmare och ånggenerator, som också har sin egen plats vart man kan sätta dofter. Combi-värmaren är rätt val för dig som gillar mjuk, fuktig och väldoftande ånga. Värmaren kan även användas som vanlig elektrisk värmare utan ånga. I denna ”plug and play” bastu, är alla elektriska anslut färdigt gjorda. Det innebär att du inte behöver oroa dig för installationsarbete, utan du kan snabbt ta bastun i bruk. Kirami FinVision® -sauna har LED-belysningen som finns på bastuns nedre ”lave” och ryggstödens övre del förstärker atmosfären för bastubadaren. LED-lampor anslutna till samma Xenio Combi CX110C-kontrollpanel, som du kan använda för att styra bastuugnen. Antal stenar: 70Kg Stenarnas storlek: 10-15cm

Keyflag
Produktkod
3411
Annex
När du använder Kiramis bilder måste du antingen:
✓ Inkludera Kirami-logotypen i bilden: länk till Kiramis logo PNG-fil
✓ Nämna produktnamnet och Kirami på ett synligt sätt
✓ Inkludera några hashtaggen #kirami
Antal personer
4-6
Produktlängd
230
Produktbredd
221,8
Produkthöjd
255
Vikt
1,150
Förpacknings längd
236
Förpacknings bredd
227
Förpacknings höjd
257

Videos

Kom ihåg tillbehör

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.