Kirami FinVision® -sauna Original – Perfekt sauna för den som uppskattar traditioner

Tillverkade av ekologiskt material Kirami FinVision® -sauna Original passar utmärkt i all miljö och inredningen strålar en trivsam stämning.

Kirami FinVision® -sauna Original (Tak monterat)

Käytössä
Yttre färg
Inre färg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/3604__i09657oh__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/u5o3gtkf__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/tqzd0roo__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/y8ct66re__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/qfrvb7lt__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/wk2v4qa7__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/w5j4ynt0__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/mj5oecli__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/nuwo2fp7__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/qv3vnjpc__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/z9rmo88d__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/ysdjo1xa__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/wbjplx9d__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/rdlwgdf1__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/d8wdye7o__full.jpg

Kirami FinVision® -sauna är högklassigt tillverkad av högklassiga hantverkare. Den färdigt ytbehandlade bastun är tillverkad av genomsågat barrträ och av barrträdsfaner. Inne i bastun råder det en hemtrevlig stämning som förtrollar varje avkopplande bastubadare.

Original-bastun är den perfekta lösningen för dig som uppskattar traditioner. Vi förnyade Original bastutak våren 2022 och på grund av det levereras den nu helt färdigt monterad. Taket kommer också helt färdigt. Kirami FinVision® -saunas är alltid isolerade, vilket bidrar till bastuns uppvärmning samt värmebehållning. Därför anpassar sig bastun också till kallare områden.

Tack vare de stora glasytorna kommer naturen bastubadaren nära.B astun är rymlig, men kompakt i storlek. Den har en yta på 5,2 kvadratmeter, och byggnadens höjd är drygt 2,55 meter. Bastun är dimensionerad för 4–6 personer, så den är perfekt för både små och större grupper.

De ljusgrå lavarna och basturnas mörka inneryta fungerar som en vacker kontrast till varandra. Bastulavarna kan enkelt lyftas av för rengöring och underhåll. Bastuns atmosfär skapas av LED-belysningen under lavarna.Stora glaset ger bastun en slags luftbarhet. Ett dubbelfönster av grått härdat termiskt glas förbättrar bastuns energieffektivitet. Mellan glasen finns det argongas som förbättrar bastuns isolering.

Vi rekommenderar att du kontrollerar häntheten för bastun under fliken Bruksanvisning. Som standard är bastudörren alltid högerhängd (bild A). Alternativen för spegelbilderna för bastuns och omklädningsrummets dörrar visas (bild B) nedan. Lägg märkte till häntheten, om ni beställer omklädningsrummet i sammanhang med saunan. Alternativen hittar ni i samma manual och tilläggsinformation finns under produkten eller på produktbroschyrsidan.

Glasdörren i samma nyans som fönstret har ett magnetlås, vilket gör att dörren öppnas och stängs smidigt och förblir väl stängd. Dörrens runda handtag är i tuja och har en Kirami-logon.

Dörren är standard på högra sidan av bastun, vilket betyder att dörren öppnas mot höger.

Basturnas yttre är finskt barrträ behandlat i rustikgrå nyans. Det levande utseendet på den utvändiga beklädnaden skapas av överlappande, okantade brädor. Bastuns innerytor är finländskt barrträ och behandlande i mörkgrå nyans. Den stämningsfulla atmosfären i bastun får bastubadarens muskler att slappna av och tankarna får fritt komma och gå i bastubadets ånga.

I bastun, som levereras utan bastuaggregat, är belysningen färdigt installerad i lavarna och kopplad till en fördelningsdosa med en stickpropp för ljuskällan. Belysningen tänds när du sätter i kontakten. Ingen separat strömbrytare ska installeras i bastun. Om kunden köper bastuaggregatet själv kan belysningen, beroende på aggregatets modell, installeras så att den fungerar via styrningen av aggregatet. Detta beror som sagt på aggregatets modell, så vi rekommenderar att du kontrollerar saken med tillverkaren av aggregatet. Kunden sörjer även för elektrifieringen och installationen av aggregatet. I golvgallret finns inte heller något separat hål för aggregatet, utan hålet görs på plats utifrån aggregatets storlek samt säkerhetsavstånden.

FI
Produktkod
3604
1

Mått

Manualer och filer

Teknisk information

Antal personer
4-6
Produktlängd
230
Produktbredd
225
Produkthöjd
255
Vikt
1,060
Förpacknings längd
238
Förpacknings bredd
226
Förpacknings höjd
255
Mått * För 4–6 personer * Längd (extern): 2300 mm * Bredd (extern): 2250 mm * Höjd (extern): 2550 mm * Vikt ca: xx kg * Volym (inuti): 8,6 m3 * Interiör area:: 4,1 m² * Yttre material: Granplywood och vanlig sågad gran * Invändigt material: Granplywood och vanlig sågad gran * Färger: grå (vanligt sågat barrträ), mörkgrå (granplywood), ljusgrå (lavar) * Isoleringsmaterial (vägg och tak): Isoleringsmaterial i taket uretanskiva av aluminiumyta (30 mm). * Dränering: Ja, avloppsutloppsdiameter 50 mm * Takmaterial (yttertak): Klicktak, svart. Takläggningen av bastun färdigställs på fabriken. * Bastulavarnas mått: Längd 1964 mm, Bredd över- och underlavar 500 mm. * Fönstermaterial: Härdat glas 6+8. 8 mm svart distansplatta. Argongas mellan rutorna. Leverans *Levereras monterad

Kom ihåg tillbehör

Kirami FinVision® - omklädningsrummet (Right)
Kirami FinVision® - omklädningsrummet (Left)
Kirami FinVision® Experience bastu sittunderlag Grå/Rosa
Kirami FinVision® Experience -sauna nessessär
Kirami FinVision® Experience -våffelhandduk, rosa