Presentationsfilmer

Presentationsfilmer

Kirami feeling

 

På den här sidan har vi samlat inspirerande videor som visar hur våra produkter ser ut och känns. Samtidigt kan du också få bra bra tips för din användning. Tack till er alla som har deltagit i fotograferingen och varit med oss genom åren :)


First the hot tub and then the house!

When building a house, cottage or terrace, you may sometimes wonder how everything would be implemented. The solution can be found when you are sitting in the hot tub in peace and let the ideas bloom properly!! The joy of building for everyone! Also check out the Kirami hot tub designer app to find the right hot tub for your garden.

 


The Finnish hockey team Rauman Lukko visited the Kirami FinVision -sauna

When the lock on the door of Kirami FinVision -sauna changing room is opened by the Rauma Lukko (Lukko=lock) player, the atmosphere can be nothing else than a golden celebration.Rauman Lukko - Finnish hockey champion 2021.

Read more about Kirami FinVision -sauna

 


Kirami bathing hats - Launching new funny models

A bathing hat keeps your head warm in cold weather, protects it from pesky insects and contributes to a convivial bathing atmosphere. In the sauna, a bathing hat also protects your hair and scalp from the heat. We at Kirami want to brighten your day by introducing our new members in the bathing hat-collection. In this video our energetic staff will proudly present the brand new products. Enjoy! Let us welcome our new members: Sir Franz, Lady Marie, King Eric and last but not least, the Bear, that is available for both adults and kids! A new group of funny bathing hats has joined the popular models: Lynx Pink, Lynx Gray, Tarmo, Viking Gray and Viking Lady. And don’t forget our new Kirami Caps in playful colors, that are perfect for the warm summer days! Warmer feelings!

Discover Kirami’s bathing hats

 


Kirami 20 years in May 2021!

Years roll by and it’s time to celebrate Kirami’s 20th anniversary. Read here the story of Kirami and what has happened over the years. 

 


Katri Lylynperä tränar på Kirami -fabriken

- Video filmad innan Covid-19 började

När pandemin orsakad av Covid-19 började, förändrades vardagen drastiskt för en stor del av världens befolkning. Att undvika infektioner har alltid varit en del av idrottares vardag under tävlingssäsongen. För finska längdskidåkaren Katri Lylynperä fortsätter träningen oberoende av corona. Slappna av gör hon hemma i stugan, där hon kan simma, basta och bada i badtunna samt leka med sin älskade hund Väpä.

Läs mer om Katris historia - Coronarestriktioner eller vanlig vardag för skidåkare

 


Bastu och badtunna, bästa vänner

I Finland är bastun och badtunna ofta oskiljaktiga, de bästa vännerna: där det finns en badtunna, finns en bastu. Det är härligt att svalka ute efter bastubadet och ta ett dopp i badtunnan för att koppla av i det varma vattnet. Att bada i badtunna i sig är redan ett nöje och bastubadandet är kronan på juvelen. Inom bastun kan du njuta av tystnaden och väset av ångande vatten på aggregatet, medan du i badtunnan kan lyssna på ljudet av den omgivande naturen.

Läs mer om Kirami Finvision-sauna (bastu)

 


ORIGINAL HAZY -  Mors avslappnande ögonblick 

Det är inte dags att tänka på hushållssysslor utan istället är ett dopp i badtunnan bättre att föredra. Mors avkopplande stund i sin egen trädgård är guld värd och en sällsynt ögonblick. Flytande drinkhållare glider mot modern och serverar färska sommargrönsaker.

-  Finns det ett bättre mellanmål än "finger food" i en badtunna! 

Det är dags att stänga ögonen och drömma. Varmt vatten gör att hela kroppen känns lätt. 

-  Jag är en super kvinna och mamma! 

Mors avkopplande stund är märkt av barn och de bestämmer sig för att överraska henne. De smyger tyst närmare. Nära badtunnan barnen börja springa och så småningom hoppar de i tunnan. Mamma vaknar upp. Friden är över men luften är fylld med skratt. Vad kan vara bättre än barnens skratt och lek.

-  Låt oss glädjas, låt oss njuta av sommaren! 

Läs mer om badtunnan Kirami Original Hazy

 


PREMIUM WOODY TINY - Tjejen i hot tub

Tjejen sitter under ett äppelträd och smuttar te medan badet värms upp. Vattnet har en behaglig temperatur och hon kliver in i badtunnan. En duva kommer med en hälsning- kan det vara kärlek i luften? 

Avkopplande!

En blomma faller ner från äppelträdet och flyter mot henne. Hon plockar upp den i sina vackra händer och känner doften av blomman - sommaren är här.

Läs mer om badtunnan Premium Woody Tiny

 


ORIGINAL TINY - Efter en arbetsdag är det dags att koppla av!   

Solen lyser och värmer mannens hud. Den sista arbetsdagen före semestern är över.  

 - Nu är det dags att koppla av, jag förtjänar det!   

Det varma badet börjar bli klart medan mannen ordnar runt badtunnan med de sista sakerna. Jag kan inte vänta!  

Det är dags att ta ett dopp i det varma vattnet och ta en slurk av konjak, som kommer att kröna dagen. Mannen sluter ögonen. Samtidigt kommer frun hem från från jobbet och ser sin man njuter av livet i trädgården. Hustrun vill göra mannen sällskap i denna idyll, och byter snabbt till baddräkt. En varm kyss på pannan gör att mannen vaknar och ett leende sprids på hans läppar.  

- Kära fru, kom i badet med mig!   

Hustrun kryper ner i det härligt varma vattnet i badtunnan med sin man. De pratar om dagens dagens händelser och skålar för att hedra sommaren och att de börjar sin underbara semester.  

 Skål och härlig semester till dig! 

Läs mer om badtunnan Kirami Original Tiny

 


KIRAMI SOMMARFOTOGRAFERING I RIMITO 

Med gemenskap skapar man en känsla av att ha lyckats samt ett gott humör i hela gruppen. Kiramis sommarfotografering var större än någonsin förr. Flera företag var intresserade av att samarbeta och sponsra produkter och tjänster av olika slag. Alla nya modeller för våren och sommaren fotograferades. Bland dessa även paradprodukten Premium Pearly med sin vackra utsida av koppar.

Läs hela historien

 


KIRAMI PEARLY - Kvalitetstid i badtunnan vid havet

På kvällen var det dags för ett romantiskt bad för paret som njöt av havsutsikten. 

Läs mer om badtunnan Kirami Pearly

 


KIRAMI STEADY - Det viktigaste i en badtunna är att man slappnar av.

Detta var inte ett problem för kvinnogruppen som badade i skogen då Hoitohuone Sinjas ljudskålar spelade i bakgrunden.

Läs mer om badtunnan Kirami Steady

 


KIRAMI PEARLY - All in!

Skoj och spelstämning skapades med hjälp av ett flytande kimble-spel, då fyra unga vuxna utmanade varandra. 

Läs mer om badtunnan Kirami Pearly

 


KIRAMI FAMILY L - Barnens födelsedagsfest i badtunna

Barnkalaset tillsammans med mor och farföräldrarna smälte fleras hjärtan. 

Läs mer om badtunnan Kirami Family L 

 


KIRAMI FAMILY M - Koppla av läget på!

Den unga idrottaren tog hand om sina muskler i badbaljan samtidigt som han lyssnade på musik och vilade huvudet mot de nya Purye Clothing nackdynorna.

Läs mer om badtunnan Kirami Family M

 


KIRAMI BREEZY - Killarnas aktivitetsdag

Det skrivs att Finland är det lyckligaste landet i världen. Dessa finska killar vet vad som gör en dag rolig och avkopplande. - Lite kul och skratt gör att du lever längre.

Läs mer om badtunnan Kirami Breezy

 


KIRAMI TUBBAR 2 - flytande dryckeshållare

Kiramis elegant egendesignade flytande dryckeshållare TUBBAR 2. Kiramis flytande dryckeshållare är högklassiga och användarvänliga. De isolerar värmen från badvattnet och håller dryckerna friskt kalla. De är också ett roligt element där de flyter mellan badare. Ingen behöver räcka förfriskningar till andra utan de finns alltid inom räckhåll för alla. Det finns även utmärkta platser för drycker i hållaren så att alla hittar sitt glas oavsett var hållaren flyter. Dryckeshållaren har designats och tillverkats i Finland.

Läs mer om Tubbar 2 

 


GRANDY OCH FINNVISION -SAUNA I BORGÅ

I augusti 2019 gjorde Kirami ett kundbesök till Borgå, där familjen Blomqvist med fem medlemmar njuter av att bada bastu och badtunna året runt. Badtunnan och bastun tjänar också som välkommen återhämtning efter träningar för den sportiga familjen. Läs mer från blog!

 


JUL I KIRAMIS SÄTT

Kirami önskar dig en god jul och ett gott nytt år!

Läs med kundhistorien - Julbastu och ett stämningsfullt julbad 

 


KIRAMIS VINTER

Vintern är full av glädje och liv för både barn och barnasinnad. Att bada, grilla och älska att vara tillsammans kan inte motstås av någon, inte ens när det är extremt kallt väder. Du kan alltid njuta av den friska luften utomhus.

 


OUTSTANDING BY KIRAMI BBQ PARTY

Enligt Jesse är det bästa med Roasty Boss att den är tillräckligt stor, den rymmer mycket mat på en gång och man får en jämn värme då man kan justera gallret.

Läs hur Roasty-Boss  är en hållbar grill 

 


KIRAMI FÖRETAGSPRESANTION 2018

Kirami Oy är Europas största tillverkare av badtunnor. Vår framgång bygger på fortlöpande produktutveckling och ett kundinriktat tankesätt. Vi vill att det är lätt att ta badtunnan i bruk och använda den produktsortimentet är omfattande redskap och tillbehör är lättillgängliga.

Läs mer om Kiramis historia 

 


VaLePa: GÖR EN BADTUNNA

VaLePa spelare är skickliga volleybollspelare, men deras färdigheter stannar inte vid volleyboll. Om drömmen är att göra en badtunna, då gör man det. Se på video hur det slutade :) 

 


KIRAMIS HÖST

Hösten betyder inte att stugans dörrar behöver låsas och ägarna går i viloläge. Se hur glada pensionärer tar glädjen ur livet och njuter fullt ut av den fina höst dagen. Den nyfikna ormdamen simmar också på videon.

Tack Jesse Söderlund för höstgrillspecialiteter och tack till våra fina seniorer för den långa filmdagen! 

Läs med - Gör i ordning badtunnan inför vintern

 


OUTSTANDING AUTUMN BBQ

Ordentliga redskap och ingredienser leder till ett lyckat slutresultat när du grillar. Bland vårt Kirami-Outstanding sortiment finner du de unika stålgrillarna som är designade för bruk, året runt. Produkterna är tillverkade av CORTEN-stål vilket bildar en vacker,mörkbrun färg på ytan av stålgrillen. Med hjälp av outstanding-produkterna njuter du av en stämningsfull gemenskap och god mat. 

Se de bästa tipsen inför grillsäsongen

 

FAMILJ SOMMARDAG MED KIRAMI-PRODUKTER

En fin sommardag med familjen: cykla, leka, grilla och bada i badtunnan.

Läs mer om Kiramis produktsortiment

 


VARMA SOMMARKVÄLLAR I KIRAMI FAMILY HOT TUB

Kirami FAMILY - hela familjens badtunna, som också är perfekt för två personens romantiska stunder.

Läs mer - Kirami FAMILY - En badtunna för hela familjen

 


REKLAM - KIRAMI BADTUNNA UTBUD 

TV-reklam för Kiramis badtunnor.

Kolla in vårt utbud av badtunnor