Premium Tiny S Flow

Yttre färg
Inre färg
Hitta närmaste återförsäljare

En nyhet i produktkategorin Premium är badtunnan Tiny Flow. Tiny Flow är en liten ovalformad, elegant badtunna som är utrustad med ett effektivt filtreringssystem och elektrisk underhållsvärme. De behagliga munstyckena för vattenterapi, Water Jets, vid sittplatserna i båda änden av karet smeker varsamt ryggmusklerna och huden samt gör dig ljuvligt avslappnad. I det här lilla karet, liksom i alla Kiramis övriga badtunnor, kan du njuta av närheten till naturen utan blinkande, färgade lampor och höga, störande ljud.

Denna smäckra badtunna med två utformade sitsar har ett inre kar av plast, är lätt att underhålla och lämpar sig bäst för en eller två personer. Den lätta vikten och kompakta storleken gör badtunnan enkel att montera på såväl små gårdar som terrasser. Tack vare Tiny Flows snabba uppvärmning och lilla vattenvolym kan även jäktiga vardagskvällar bli ren lyx. Säker LED-belysning, som installeras färdigt på fabriken, är tillgänglig som tilläggsutrustning till karet. Belysningen framhäver karets färg och skapar en magisk stämning under badstunder i skymningen.

Massagesystemet Water Jets (munstycken för vattenterapi) består av en elektrisk värmare, ett filtreringssystem och sex justerbara munstycken för Water Jets-massage som masserar badarens rygg med en knapptryckning. Badtunnan har två insugningsventiler som är utrustade med skyddsgaller och kopplade till filtersystemet, samt ett tvättbart och utbytbart patronfilter. Elvärmaren fungerar när filtreringssystemet är i gång, och den kan användas utan vattenmassage. Elvärmarsystemet har ett motstånd på 2 kW med en steglös termostat. Water Jets-massagesystemets bruttoeffekt är 2 kW och nettoeffekten som överförs till vattnet 2 kW. Den riktgivande uppvärmningstiden är cirka 1,5–2 °C/timme, varefter systemet håller vattentemperaturen oförändrad. Det tar ungefär ett dygn att värma upp vattnet från kallt till badtemperatur, beroende på användningsförhållandena. En isolerad huva för filtersystemet medföljer. Huvan skyddar anordningen i olika väderförhållanden. På elvärmarens underlag finns som standard en knapp för att starta munstyckena. Knappen kan flyttas till exempel till Family-trappan, som är en tilläggsutrustning, eller till något annat ställe, om så önskas.

Som ytterpanel är den värmebehandlade tallen ett inhemskt alternativ till mörka importerade träslag. Det värmebehandlade träet i den varma bruna färgen är i hög kvalitet och håller sin form. Innerkarets sammetslena, ljusgråa färg är nyanserad med flake-effekt. Innerkarets gråmelerad tidslös färg passar i alla miljöer och är extra förlåtande med brunns eller sjövatten.

Tunnans diameter är 170 cm, vattenvolym 615 liter och den lämpar sig för 1-2 personer. Badtunnans torrvikt är 145 kg, WaterJetsFlowSystem2kW-kaminens bruttoeffekt är 2 kw och nettoeffekten som överförs till vattnet är 2 kw.

Made in Finland
Produktkod
3708
nytt
När du använder Kiramis bilder måste du antingen:
✓ Inkludera Kirami-logotypen i bilden: länk till Kiramis logo PNG-fil
✓ Nämna produktnamnet och Kirami på ett synligt sätt
✓ Inkludera några hashtaggen #kirami
För färger med den här märkningen fås som tilläggsutrustning LEDbelysning.
Antal personer
1-2
Fyllningsvolym
500
Vattenkapacitet
615
Yttre diameter
170
Höjd
98
Djup
83
Produktlängd
160
Produktbredd
170
Produkthöjd
98
Vikt
145
Förpacknings längd
71.5
Förpacknings bredd
170
Förpacknings höjd
123

Videos

Kom ihåg tillbehör

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.