Premium Grandy XL

Yttre färg
Inre färg
Hitta närmaste återförsäljare

Grandy-minipool har plats för ett större antal badare och för barnblir den till ett äventyr. Grandy är betydligt större och något djupareän traditionella badtunnor. Den är kubformad och har sitsar på tvåsidor och ena i två nivåer. Det finns flera alternativför uppvärmning av vattnet i badtunnan. LED-lampor till poolens kanter fåssom tilläggsutrustning.

Ingen värmare.

Som ytterpanel är den värmebehandlade tallen ett inhemskt alternativ till mörka importerade träslag. Det värmebehandlade träet i den varma bruna färgen är i hög kvalitet och håller sin form. Innerkarets lugnande blå färg bidrar till effektiv stresslindring.

Tunnans diameter är 284 cm, vattenvolym 3600 liter och den lämpar sig för 8-12 personer. Badtunnans torrvikt är 255 kg.

Made in Finland
Produktkod
2642
retiring
När du använder Kiramis bilder måste du antingen:
✓ Inkludera Kirami-logotypen i bilden: länk till Kiramis logo PNG-fil
✓ Nämna produktnamnet och Kirami på ett synligt sätt
✓ Inkludera några hashtaggen #kirami
För färger med den här märkningen fås som tilläggsutrustning LEDbelysning.
Antal personer
8-12
Vattenkapacitet
3600
Yttre diameter
284
Höjd
121
Produktlängd
248
Produktbredd
248
Produkthöjd
121
Vikt
255
Förpacknings längd
247
Förpacknings bredd
247
Förpacknings höjd
136

Kom ihåg tillbehör

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.