Original Hazy M

Original Hazy M

Käytössä
Yttre färg
Inre färg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/OHGST1900CULTSI-DW__6430036756055__at0dhuig__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/OHGST1900CULTSI-DW__6430036756055__mqt8vpt6__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/w9w4n1yt__full.jpg
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mod-kirami-img/images/5feq869m__full.jpg

En badtunna som erbjuder bekvämlighet och modern stil för dig som uppskattar en lättskött product. Hazy i Original-serien har utformats så att det är enkelt att kliva ned i och stiga ur. Man kan vila ryggen på de speciellt utformade kanterna på bänken och för två personer fungerar bänken också som armstöd. Karets insats har en slät insida och materialet ger möjlighet att välja till vår fabriksmonterade LED golvbelysning i färgalternativen till Hazy badtunnan.

Som uppvärmare används en utvändig, grå Cult-si-kamin som passar små badtunnor. Kaminen är tillverkad i högklassig, värmeledande marinaluminium.

Som ytterpanel har en finsk granpanel, betsad i nötaktig mörkbrun färg använts. Granpanelen behåller sitt utseende länge. Till innerkaret är genomskinlig grå färg enkelt och bekymmersfritt val. Färgen är alltid tidlös, elegant och smälter vackert in i omgivningen.

Tunnans diameter är 170 cm, vattenvolym 1420 liter och den lämpar sig för 4-6 personer. Badtunnans torrvikt är 157 kg, CULT-si-kaminens bruttoeffekt är 36 kw och nettoeffekten som överförs till vattnet är 22 kw.

FI
Produktkod
OHGST1900CULTSI-DW
EAN Code
6430036756055
0

Mått

Manualer och filer

Teknisk information

Antal personer
4-6
Vattenkapacitet
1420
Yttre diameter
170
Höjd
107
Djup
90
Produktlängd
258
Produktbredd
170
Produkthöjd
210
Vikt
157
Förpacknings längd
169
Förpacknings bredd
169
Förpacknings höjd
123
Det är viktigt att placera karet på ett jämnt underlag som håller tyngden av ett vattenfyllt kar. Underlaget kan antingen jämnas ut med krossten eller så kan man gjuta en grund i betong. Badtunnor med EPS-botten ska ha ett jämnt underlag och dessa badtunnor kan inte placeras på regler. Vid väljandet av plats för badtunnan är det även viktigt att tänka på var det går att tömma vattnet och om det behövs kan man leda bort vattnet med en slang. Vattnets tömningsventil finns på den motsatta sidan till kaminen och en slang med innermått 38mm passar till ventilen. Det är också viktigt att ta hänsyn till brandsäkerheten. Kaminens rökrör ska alltid placeras tillräckligt långt ifrån brännbara material och det är viktigt att se till att avståndet till dessa material är tillräckligt långt både lateralt och vertikalt sett. I vinterbruk är det viktigt att tänka på att vattnet i badtunnan inte får frysa. Under kyliga vinterdagar ska man därför antingen tömma badtunnan helt eller se till att uppehålla en tillräcklig värme i vattnet i tunnan. Det är även av betydelse att se till att tömningsventilen är halvt öppen, så att allt vatten som hamnar i badtunnan kan rinna ut. Genom att följa dessa instruktioner kan man undvika att rören och ventilen i tunnan fryser. De viktigaste riktlinjerna har med tunnans vattenmängd och med antändningen i kaminen att göra. Man får aldrig tända eld i kaminen då karet är tomt eller halvtomt. Man får inte heller tömma vattnet i badtunnan innan elden och glöden i kaminen helt slocknat. Minimum mängd vatten i tunnan finns märkt på kaminen och i bruksanvisningen. För att hålla badtunnan ren är det viktigt att ha ett lock på som finns att köpa i olika varianter beroende på tunnans modell. Det är även viktigt att tvätta och torka karet regelbundet och för att tvätta badtunnan kan man t.ex. använda sig av Kirami Biotvättmedel. Kirami säljer även olika produkter med vilka man kan ta hand om vattenhygienen. Vid användandet av dessa medel ska pH-värdet hållas inom givna gränser dvs. 7,0-7,6. I denna modell är rökrörets diameter 150mm och dess längd 2m.

Kom ihåg tillbehör

ABS lock, 170 cm för helrunda badtunnor