Kirami FinVision® -sauna S Nordic misty

Kirami FinVision® -bastur - för den perfekta bastustämningen. Bastorna levereras färdigmonterade! Prova det – du kommer att älska det!

Yttre färg
Inre färg
Hitta närmaste återförsäljare

Bastun Kirami FinVision® -sauna är ett resultat av högkvalitativt hantverksarbete

Det yttre skalet och bastuns inre är modern och stilmässigt likadan som de övriga modulerna i serien Kirami FinVision® Nordic misty. Den avskalade och enkla stilen lämpar sig i synnerhet för små gårdar eller vid solaltaner. Bastuns stora glasytor ger en känsla av rymd och luftighet, och även naturen kommer närmare badaren.

Bastun har en bottenkonstruktion i samma storlek som Kirami FinVision® -omklädningsrummet och Kirami FinVision® -terrassen i storlek S. Tillsammans bildar dessa tre Annex-moduler en liten och praktisk helhet på din gård. En Nordic misty-bastu i S-storlek kan kombineras även med Nordic misty-moduler i större storlek, eftersom modulerna sömlöst kan fogas ihop med varandra trots olika storlek.

Bastun har en kompakt storlek. Den har en yta på 3,4 m2, och höjden är drygt 2,55 m. Bastun är dimensionerad för fyra personer, så den är perfekt för så små grupper.

Nordic misty-bastun är den perfekta lösningen för en hektisk vardag

Bastun levereras helt och hållet färdigt monterad. Även taket är helt färdigt. Basturna i serien Kirami FinVision® -sauna Nordic misty är alltid isolerade, vilket bidrar till en snabb uppvärmning och att värmen stannar i bastun. Därför lämpar sig bastun även för kallare områden.

Lavarna av lövträdsvirke (* asp) och de invändiga ytornas utförande är behagliga för ögat. Bastulavarna kan enkelt lyftas bort för rengöring och underhåll. Tvåglasfönstret av grått, härdat värmeglas förbättrar bastuns energieffektivitet, och argongasen mellan glasen effektiviserar isoleringen. Panoramafönstret har en mörk nyans, vilket ger den vackra utsikten en fin balans och en mjuk känsla.

Glasdörren har ett rejält rullås, som gör att dörren öppnas och stängs smidigt och förblir väl stängd. Glaset i dörren är ett härdat glaselement med dubbelglas. Handtaget är utformat för att passa i handen och för bastuns moderna stil.Bastubad förbättrar livskvaliteten. I bastun råder ett stämningsfullt halvdunkel, och en droppe av favoritbastudoften i bastuvattnet får sinnet och musklerna att slappna av.

*Vi förbehåller oss rätten till väsentliga förändringar, om råvarupriserna och/eller tillgången på produkterna ändras väsentligt under giltighetstiden. Vi försöker hålla kvaliteten på materialet minst samma som originalet, trots materialbytet.

Dörren är standard på högra sidan av bastun, vilket betyder att dörren öppnas mot höger.

Ytterpanelen är exklusiv värmebehandlad furupanel (* gran) –ThermoWood. Värmebehandlingen förbättrar träets motstånd mot röta och minskar träets krympning och svällning när det är fuktigt. Det snygga och djupsvarta, ytbehandlade termoträet är slitstarkt och färgen skyddar träet från smuts och UV-strålning. Detta lättskötta och återvinningsbara panelmaterial kompletterar bastun med ett modernt och stilrent utseende. Bastuns inre ytor är (*asp) eller annat liknande lövträ. Mörka atmosfären får badarens sinnen och muskler att slappnaav, och tankarna får komma och gå i lugn och ro med ångan.

Bastuaggregat Harvia Glow Corner 6,8 kW Steel. Harvia Glow Corner är ett pelaraggregat för installation i ett hörn. Aggregatet integreras i den nedre laven, vilket ger mer utrymme på laven. Infällningsramen och det välvda skyddsräcket framför aggregatet ger helheten det där lilla extra. Det triangelformade aggregatet har ett effektfullt, glänsande ytterhölje av stål. Eftersom aggregatmodellen installeras i ett hörn, blir det mer plats för badarna. Den stora mängden stenar i aggregatet ger behagliga bastuupplevelser. Du kan reglera värmen i bastun genom att hälla vattnet antingen på sidan av eller ovanpå aggregatet. Aggregatet värmer upp hela bastun snabbt och jämnt. I den här bastun, som fungerar enligt ”plug and play”-principen, är alla elanslutningar gjorda. Du kan alltså snabbt börja använda bastun utan installationsarbeten. Den justerbara LED-belysningen på kontrollpanelen på den främre kanten av aggregatet ger stämningsfulla bad på både den övre och den nedre laven. I bastun Kirami FinVision® -sauna är LED-lamporna kopplade till samma Xenio-kontrollpanel som du också styr bastuaggregatet med. Mängd stenar: 50 kg Stenarnas storlek: 5–10 cm

Keyflag
Artikelnummer
3868
nytt Annex
Antal personer
2-4
Produktlängd
230
Produktbredd
149,2
Produkthöjd
255
Förpacknings längd
236
Förpacknings bredd
152
Förpacknings höjd
257

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.