Kirami FinVision® -pergola Nordic misty

Yttre färg
Hitta närmaste återförsäljare

Kirami Finvision®-pergola Nordic misty-serien har en färdig modul som är lätt kopplas ihop till andra konstruktioner i Nordic misty-serien. Pergolan kan monteras mellan bastun, omklädningsrummet, loungen eller terrassen. Alternativt kan pergolan också fästas som förlängning till andra moduler eller framför modulerna, varvid pergolan fungerar som ett trevligt avsvalkningsställe. Det tredje alternativet är att skaffa pergolan som en egen modul t.ex. som solterrass. Modulerna finns i två olika storlekar.

Se också insynsskydd som säljs som tilläggsutrustning.

Pergolan skapar nya dimensioner för Kirami FinVision® Annex

Pergolan lättar upp och ger ytterligare dimensioner till Kirami FinVision® Annex-helheten, precis på det sätt du önskar. Pergolan gör det också möjligt att designa en L-formad ensemble. Även placeringen av pergolan har endast fantasin, preferensen och den egna gården som gräns, hur den i likhet med andra Kirami FinVision®-moduler kan kopplas ihop och skapa en helhet som är lämplig för en själv.

Struktur och material

Pergolan består av ett färdigt ihopsatt botten där stolparna, övre varv och takstolarna monteras enligt anvisningar. Golvet i pergolan är värmebehandlad tall, som gör att konstruktionen är enhetlig och ser lätt ut. Övriga yttre ytmaterial är tillverkade i gran som behandlats i svart. Med hjälp av skruvförankringarna i stolparna i Pergolan kan den lätt på olika sätt kopplas ihop till Nordic misty-modulerna.

Pergolan i större storlek är en utmärkt tilläggsdel till de övriga Nordic misty-modulerna. Pergolan kan användas även som en separat modul, såsom t.ex. en mer skyddad viloplats eller ett mer skyddat sommarkök. I den större pergolan finns det plats för t.ex. en soffa, badtunna eller eluppvärmbar balja. Skydda pergolan med Kirami FinVision®-insynsskydd och klängväxter samt dekorera pergolan med hängande lampor.

Montering av produkten

Pergolan monteras på plats på ett färdigt jämnt underlag. Du behöver inte kombinera byggnaden med andra konstruktioner om du inte vill det.

Den större pergolan kan också kombineras med en eller flera Pergola av storlek S eller M, om man t.ex. vill ha utrymmet aningen större.

Keyflag
Produktkod
4016
Annex
När du använder Kiramis bilder måste du antingen:
✓ Inkludera Kirami-logotypen i bilden: länk till Kiramis logo PNG-fil
✓ Nämna produktnamnet och Kirami på ett synligt sätt
✓ Inkludera några hashtaggen #kirami
Produktlängd
235
Produktbredd
221,8
Produkthöjd
250
Vikt
175
Förpacknings längd
230
Förpacknings bredd
223
Förpacknings höjd
252
Yttermåtten på den större pergolan i storlek M: • Bredd: 2 218 mm • Längd: 2 300 mm • Höjd: 2 456 mm Pergolan kan kopplas ihop framtill och på sidorna om. Leveransform: Bottnen ihopsatt.Stolpar, övre varv och takstolar monteras enligt anvisningarna.

Kom ihåg tillbehör

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.