Kirami FinVision® -bänkmodul Nordic misty

Yttre färg
Hitta närmaste återförsäljare

Vad vore härligare än att svalka sig på en bänk ute i friska luften och fundera på det ena och det andra, eller bara sitta tyst och beundra naturens under?

Kirami FinVision® -bänkmodulen Nordic misty är ett praktiskt tillägg till de övriga modulerna i serien Kirami FinVision® Nordic misty. Bänken fästs stadigt vid en annan Nordic misty-modul, varvid den hålls på plats också i hård vind. Vackra sommarkvällar kan få den som sitter och kopplar av att glömma tid och rum, och om regnet överraskar är hen i skydd under taket. I och med bänkmodulen kompletteras konceptet Kirami FinVision® Annex igen med en ny del. Du kan inte koppla av utan den!

Kirami FinVision® -bänkmodulen är avsedd för utomhusbruk och kan installeras bakom en Kirami FinVision® -sauna, -lounge eller M-terrass. Bänkmodulen består av ett tak, en massiv vägg på konstruktionens vänstra sida och en bänk.

Den andra sidan har stolpar i hörnen. Bänkmodulen fästs vid den andra modulen vid taket, sidoväggen och den ena stolpen. Plåtlisterna som ska användas för att fästa ihop taken levereras med konstruktionen.

Bastuns, M-terrassens eller loungens bakre vägg fungerar som bakre vägg för bänkmodulen. Med bänkmodulen medföljer ett ryggstöd, som kunden fäster på önskad höjd vid byggnadens vägg. Som tilläggsutrustning kan sittdynor skaffas till bänken. Bänkmodulen är dimensionerad för fyra personer, men lämpar sig utmärkt för två personer för avslappnat sittande.

I den bakre delen av bänkmodulens tak har en LED-ljusremsa installerats, som sprider ett stämningsfullt ljus över bänken och dem som sitter på den. Lamporna kan tändas och släckas behändigt med en strömbrytare som finns på den främre stolpen. Bänkmodulens alla elanslutningar är färdiga och fungerar med plug and play-principen. Eluttaget för belysningen finns på modulens botten.

Utsidan av den ytbehandlade Kirami FinVision® -bänkmodulen Nordic misty är tillverkad av värmebehandlad gran och insidan av värmebehandlad furu. Ett plåttak med klickfog finns färdigt installerat på modulen. I leveransen ingår dessutom ett snörasskydd. Regnvattensystemen för installation i den främre kanten av modulens tak medföljer i förpackningen och installeras enligt anvisningarna.

Tilläggsutrustning: sittdynor

Keyflag
Produktkod
3799
nytt Annex
När du använder Kiramis bilder måste du antingen:
✓ Inkludera Kirami-logotypen i bilden: länk till Kiramis logo PNG-fil
✓ Nämna produktnamnet och Kirami på ett synligt sätt
✓ Inkludera några hashtaggen #kirami
Produktlängd
221,8
Produktbredd
80
Produkthöjd
223
Vikt
240
Förpacknings längd
85
Förpacknings bredd
225
Förpacknings höjd
225
Bänkmodulens M: Bredd är 221 cm Höjden baktill är 223 cm Höjden framtill 220 cm. Sitthöjden är 40 cm

Kom ihåg tillbehör

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.