Step-A-Round Trappa

Step-A-Round Thermowood - Vacker svängd trappa av värmebehandlat virke. Trappan är 48 cm hög, 71 cm lång och 80 cm bred. Läs mer om vårt utbud!

Yttre färg
Hitta närmaste återförsäljare

En så kallad bågtrappa som du kan montera flera bredvid varandra för en stilig helhet i önskad bredd kring badtunnan. Det går lätt och snabbt att sätta den förmonterade trappan på plats. Step-A-Round-trappan passar till Kiramis runda badtunnor i storlek M. Trappan är 50 cm hög.

Som ytterpanel är den värmebehandlade tallen ett inhemskt alternativ till mörka importerade träslag. Det värmebehandlade träet i den varma bruna färgen är i hög kvalitet och håller sin form.

Keyflag
Artikelnummer
2432
EAN Code
6430036754587
Produktlängd
71
Produktbredd
80
Produkthöjd
48
Förpacknings längd
78
Förpacknings bredd
36.5
Förpacknings höjd
18
Käyttöohjekuvat

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.