Kirami FinVision® Experience -sauna nessessär

Hitta närmaste återförsäljare

Kirami FinVision® Experience -sauna necessär är en produkt som skapats i samarbete med Purye Clothing. Necessären är handgjorda av återvunnet segel, i Finland – handtaget är tillverkat av restbitar i vackert brunt läder. Varje produkt är unik och tillverkad av noggrant handplockat segel.

Hej, vill du höra om Purye Clothing story?

Det finns många produkter som kan återanvändas, men bara ett fåtal tjänar ett bättre exempel än segel. De vita materialbitarna kastas vanligtvis bort fastän de ännu kan återanvändas på många olika sätt – vi såg en lysande möjlighet till upcycling och avfallsoptimering.

Var och en av våra produkter bär sin egen berättelse, och Purye Clothing är ett sätt att fortsätta dessa seglingssagor. Varje segel är av ett stadigt material, tack vare de hundratals timmar som spenderas i exponering för sol, vind och saltvatten, ute på havet. Varje segel ser annorlunda ut, vilket gör att produkterna är unika.

Man kan säga att Purye Clothing är för alla vars hjärta slår för skärgården.

Varje segel får ett nytt kapitel – Purye Clothing

Hur föddes Kirami FinVision® experience?

Vi tycker att Kirami FinVision® Experience mycket väl beskriver allt som Kiramis produkter i grund och botten handlar om: upplevelser, njutning och erfarenheter. Utgångspunkten för utformningen av logotypen har också varit att i det grafiska utseendet få fram närheten till naturen, att njuta av livet och bry sig, som hör till Kiramis DNA. Kirami FinVision® -textens utseende överensstämmer med Kiramis varumärke, och kompletteras med ett lite snett Experience som har ett teckensnitt som passar ihop med den handskrivna texten. Teckensnittet, dess kursiverade, framåtlutande form och den lite sneda layouten i texten återspeglar medmänsklighet, frihet, bekymmersfrihet och kreativitet. Livet är här och nu och man måste kunna njuta av det. Punkten i slutet av ordet symboliserar kompromisslöshet. Kirami står bakom sina löften.

Kirami FinVision® necessär håller alltid dina bastutillbehör organiserade och tillgängliga. Produkten tillverkas av återvunnet vitt segel. Kirami FinVision® Experience -sauna necessär storlek är 11x26x17 cm, 200 g.

Made in Finland
Produktkod
3371
När du använder Kiramis bilder måste du antingen:
✓ Inkludera Kirami-logotypen i bilden: länk till Kiramis logo PNG-fil
✓ Nämna produktnamnet och Kirami på ett synligt sätt
✓ Inkludera några hashtaggen #kirami
Vikt
0.2
Förpacknings längd
25
Förpacknings bredd
20
Förpacknings höjd
15

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.