Kirami mellanutlopps sats

Hitta närmaste återförsäljare

En mellanutloppssats mellan vedkaminen och badtunnan gör det enklare att komma åt avtappningsventilen om badtunnan t.ex. byggs in i ett trädäck. I standardutförandet är badtunnans avtappningsventil mitt emot vedkaminen. Med hjälp av mellanutloppssatsen kan avtappningsventilen flyttas till samma sida som kaminen. Mellanutloppssatsen är för våra badtunnor med plast insatser.

I satsen ingår alla nödvändiga delar som behövs för att montera en utloppsventil mellan kaminen och badtunnan. I produkten ingår inte Kiramis avtappningsventil. Den utloppsventil som levereras med badtunnan flyttas till mellanutloppssatsen. Utloppet i badtunnan försluts med pluggen som ingår i satsen. Mellanutlopps sats ökar avståndet mellan kaminen och badtunnan till cirka 36 cm.

Made in Finland
Produktkod
PSKT
EAN Code
6430036755188
När du använder Kiramis bilder måste du antingen:
✓ Inkludera Kirami-logotypen i bilden: länk till Kiramis logo PNG-fil
✓ Nämna produktnamnet och Kirami på ett synligt sätt
✓ Inkludera några hashtaggen #kirami
Produktlängd
38
Produktbredd
26
Produkthöjd
60
Vikt
3
Förpacknings längd
31
Förpacknings bredd
41
Förpacknings höjd
14

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.