Leather patron

Leather Patron förkläde - Outstanding tillbehör – grillarens dröm. Längd ??? cm, bredd ??? cm och vikt ???. Läs mer om vår högklassiga produktfamilj Outstanding by Kirami!

Hitta närmaste återförsäljare

Nu gäller det inte någon presenning utan ett väldigt stiligt och manligt förkläde i tjockt och patinerat läder av hög kvalitet. Läderförklädet adlar den okrönta kungen i grillning och är en ypperlig present.

Made in Finland
Artikelnummer
2612
EAN Code
6430036756062
Förpacknings längd
0
Förpacknings bredd
0
Förpacknings höjd
0

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.