Pooltester

Pooltester: till mätning av pH och syrevärden - Kvaliteten på vattnet i badtunnan är viktig. Läs mer om vårt utbud av mätredskap.

Hitta närmaste återförsäljare
Pooltester för mätning av värdet i vatten. Pooltester för en mer exakt mätning av pH- och aktivsyre- eller klorvärden. I paketet ingår ett skyddspaket, en testerförpackning samt 30 st DPD4 och Phenol Red tabletter.

Pooltester för mätning av värdet i vatten. Pooltester för en mer exakt mätning av pH- och aktivsyre- eller klorvärden. 

I paketet ingår ett skyddspaket, en testerförpackning samt 30 st DPD4 och Phenol Red tabletter.

Artikelnummer
712
EAN Code
6430036751081
Höjd
11
Förpacknings längd
4.5
Förpacknings bredd
11.5
Förpacknings höjd
11
Instructions manual
Användning av pooltester 1. Rengör tester med rent vatten före mätning. 2. Ta vattenprov ifrån badet i cirka 30 cm djupet. 3. Lägg Phenol-red tablett i pH-sektionen och DPD-1 tablett i klorsektionen. Rör ej tabletterna med bara händer. 4. Tillslut tester noggrant med gummilock. 5. Skaka och vänta tills tabletterna har blivit helt utlösta. 6. Läs av båda skalorna mot ljust bakgrund.

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.