Reningssystem

Hitta närmaste återförsäljare

Reningsverk för filtrering av badvatten i badtunnor, spabad och pooler. Ett mycket viktigt element i badande är rening av vattnet – ett reningsverk renar badvattnet från fysiska partiklar. Detta professionella reningsverk lämpar sig för badtunnor och små pooler och filtrerar bort partiklar, löv, badsmuts och andra orenheter som hamnat i vattnet. Utöver fysisk smuts är det också viktigt att använda kemikalier för rening av bakterier.

MF250 är ett litet och smidigt massfilter som passar väl för Kiramis badtunnor och rengör vattnet effektivt. Pumpen suger badvattnet från badtunnan genom ett lättrensat förfiltret som fångar det större skräpet, därefter trycks vattnet genom filtreringsmassan (sand eller fiber) där det mindre skräpet filtreras bort. Den massa som används för filtret kan antingen vara traditionell filtreringssand eller Kiramis filtreringsfiber. Filtreringsmassan kan tvättas och sköljas med funktionerna backspolning (backwash) och sköljning (rinse). Filtreringsmassan ska bytas ut vid behov.

I paketet ingår underlag, 250 W pump, 4-vägs styrventil, mellanslang med anslutningar och filtertank samt 500 g Kirami filtreringsfiber.

För att koppla i badtunna behöver du en genomförings/slangsats som passar den. Satsen inhandlas specifikt efter badtunnans modell. Själva anordningen har utlopp för slangar med en inre diameter på 32 eller 38 mm. Anordningen får enbart kopplas till ett uttag med jordfelsbrytare.

Produktkod
3019
EAN Code
6430036755249
När du använder Kiramis bilder måste du antingen:
✓ Inkludera Kirami-logotypen i bilden: länk till Kiramis logo PNG-fil
✓ Nämna produktnamnet och Kirami på ett synligt sätt
✓ Inkludera några hashtaggen #kirami
Produktlängd
40
Produktbredd
46
Produkthöjd
62
Vikt
9.7
Förpacknings längd
59
Förpacknings bredd
47
Förpacknings höjd
42

Kom ihåg tillbehör

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.