Kirami FinVision® -omklädningsrummet S Nordic misty

Inre färg
Hitta närmaste återförsäljare

Som tillbehör till omklädningsrummet Kirami FinVision® finns en skräddarsydd klädhängare, som monteras på den bakre väggen i omklädningsrummet.

Klädhängaren är gjord av värmebehandlat lövträ (*asp) och har fem krokar, där du snyggt kan hänga upp handduk, badrock och kläder. Ovanpå klädhängaren kan du ställa upp badhattarna i vacker ordning eller placera andra småsaker medan du badar. Klädhängaren monteras på fabriken om den beställs samtidigt som omklädningsrummet.

*Vi förbehåller oss rätten till väsentliga förändringar, om råvarupriserna och/eller tillgången på produkterna ändras väsentligt under giltighetstiden. Vi försöker hålla kvaliteten på materialet minst samma som originalet, trots materialbytet.

Made in Finland
Tuotekoodi
3545
Annex
När du använder Kiramis bilder måste du antingen:
✓ Include the Kirami logo in the image: länk till Kiramis logo PNG-fil
✓ Mention the product name and Kirami prominently
✓ Include the hashtag #kirami
Pakkauksen pituus
18
Pakkauksen leveys
129
Pakkauksen korkeus
20
Monteringshöjd: höjden på klädhängarens övre kant från golvet 1 800 mm.

Kom ihåg tillbehör

Inspiration

Bild
Lautapeli

I midsommar man badar, trollar och bastar

I Finland såväl som i de andra nordiska grannländerna innebär den ljusa midsommaren: då dagen är som längst och solen aldrig går ner till natten. Efter en lång mörk vinter är midsommarens ljus mycket saknat.

Bild
Vesijumppa

Gör vattengympa i en badtunna

Att bada balja är ett utmärkt sätt att slappna av, men med goda råd kan man också motionera i en balja. Vattengymnastik gör gott för lederna och vävnaderna, och motståndet från vattnet ger rörelserna effekt. Varmt vatten sätter också fart på blodcirkulationen. Fysioterapeut Teija Simola gjorde en gympa i Kiramis badtunna som vem som helst kan göra i sin egen badtunna. 

Bild
Bottas

Valtteri Bottas njuter av Kirami FinVision -sauna

F1-föraren Valtteri Bottas har bott i Monaco sedan år 2013 och slår vakt om finländska värden i sin vardag. Den ivriga bastubadaren får nu basta ordentligt, inte bara i Finland, utan också annanstans i världen i sin Kirami FinVision -sauna.